PROBLEME ÎN LANŢ: după constructorii de la Lenau, şi cei de la...

PROBLEME ÎN LANŢ: după constructorii de la Lenau, şi cei de la Loga spun că au probleme. „Comunicarea cu reprezentații primăriei este dezastruoasă” UPDATE Reacția lui Robu

0
DISTRIBUIȚI

loga-in-mizerie15_resize-640x426

Comunicarea pe Facebook pare să se întoarcă împotriva primarului Timişoarei, Nicolae Robu. După ce acesta nu a pierdut nicio ocazie de a-şi face cunoscute opiniile pe reţeaua de socializare, de a–şi ataca adversarii sau a face sondaje despre care chiar el spune că nu sunt profesioniste, acum Robu se vede nevoit să suporte acelaşi tratament.
Primii care au pornit ofensiva împotriva edilului au fost constructorii de la Kasdum-GF, cei care execută lucrările de reabilitare a Liceului Nikolaus Lenau. Aceştia au semnalat pe o pagină de Facebook că proiectul are mai multe nereguli. Din cauza problemelor legate de parchetul şi de liftul care trebuiesc instalate la Lenau, constructorii au oprit lucrările.


Mai mult, aceştia au anunţat ieri că nu au ajuns la niciun consens cu Primăria Timişoara.

După modelul celor de la Lenau, şi cei care se ocupă de reparaţiile de la Colegiul C.D. Loga spun că au aceleaşi probleme. „Stimați timișoreni, am preluat ideea constructorului de la Liceul Lenau, deoarece situația este identică. Am deschis această pagină de facebook pentru o mai bună informare a elevilor, a părinților și a opiniei publice. În această prima postare va informăm că primăria nu ne-a decontat reabilitarea acoperișului, la acest proiect nu mai avem proiectant, iar comunicarea cu reprezentații primăriei este dezastruoasă”, au scris aceştia pe Facebook.

UPDATE Legat de problemele de le Loga, edilul șef a comentat că „eu mă bucur să văd că prinde Facebook-ul tot mai mult în România, probabil firmele s-au molipsit de la mine. Nu vreau să comentez prea mult. Pot vă spun că dacă ar fi să ne plângem, am avea mai multe motive să ne plângem noi, dar nu ne plângem, trebuie să fim pozitivi să găsim soluții. Nu le dau replică nici firma Constructim nu este Alba ca Zăpada. Tot ce este făcut corect se recepționează și să plătește cu o promptitudine care nu mai poate fi întâlnit în Timișoara”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.