ȘOCANT Scandal MONSTRU în Piața Traian între o fetiță de 12 ani...

ȘOCANT Scandal MONSTRU în Piața Traian între o fetiță de 12 ani dintr-o grupare țigănească și un om al străzii, obligat să cerșească. Din ce motiv HALUCINANT l-au bătut pe bărbat VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

scandal traian

Scandal monstru în această seară în Piața Traian din Timișoara. Mai mulți membrii ai unei familii de rromi s-au luat la harță, au urlat și s-au jignit unii pe alții. Martorii de la fața locului au spus că motivul ar fi fost un om al străzii pe care rromii îl trimit la cerșit.

Totul a început de la o copilă de aproximativ 12 ani care l-a amenințat pe omul străzii că îi sparge capul. Fata a luat doi bolovani în mână și s-a pregătit să arunce în bărbat. În acel moment o tânără, tot de etnie rromă, a prins-o pe fată de păr și i-a luat pietrele din mână. Copila a fugit lângă niște magazine, s-a așezat pe jos și a început să urle. În acel moment tânăra, despre care oamenii aflați în zonă au spus că ar fi sora ei mai mare, a început să o lovească cu mâinile și picioarele.

Fata de aproximativ 12 ani a început să înjure după care a fugit în piață.


Nu a scăpat de lovituri nici acolo. Tânăra i-a mai tras câteva palme și a prins-o de păr. În cele din urmă copila s-a calmat, dar după cinci minute a pus mâna pe un bolovan și a aruncat către omul străzii. Din fericire bărbatul a fugit și nu a fost rănit.

În total, în zonă, se aflau 15 persoane între care și șapte copii cu vârste cuprinse între doi și șapte ani, iar unii dintre ei se fereau de scenele cumplite. Scandalul s-a încheiat în momentul în care un bărbat de etnie rromă a spus că sună la poliție. Martorii din zonă ne-au explicat că cearta a pornit de la omul străzii care nu ar fi adus bani. „Din câte știu, această familie îl găzduiește pe acest om al străzii. În schimb rromii îl trimit zilnic la cerșit. Cred că nu a adus niciun ban și s-au enervat”, a spus acesta.

Preț de 20 de minute în Piața Traian s-au auzit țipete și înjurături, dar localnicii spun că nu este prima dată când au loc astfel de scandaluri în zona respectivă.

2 COMENTARII

  1. Daca asta e stire ce e difuzata de o institutie de presa in cea de-a doua zi de Pasti, atunci ne dam seama ca am ajuns de rasul curcilor si trebuie sa fim dati afara din Europ, macar pentru o suta de ani !

  2. Este socant numai pentru cei care nu cunosc etnia. Acesta este comportamentul pe care il au zi de zi. Cand erau tigani se mai fereau, acum de cand sunt romi parca a dat strechea in ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.