Catedrala Mânuirii Neamului

Catedrala Mânuirii Neamului

0
DISTRIBUIȚI

vali silaghi 09

Consilierii județeni din Timiș au votat zilele trecute pentru alocarea a 100.000 de lei în direcția șantierului Catedralei Mântuirii Neamului, măsurându-și unii altora credința.

Dar nu despre asta vreau să vorbesc, ci despre cei pe care credința i-a transformat în balast, cei care au uitat vorba din popor care spune că „Dumnezeu te ajută, dar nu-ți bagă-n straiță”.


Sunt atât de multe probleme pentru rezolvarea cărora unii așteaptă ajutor divin, când ar putea foarte ușor să le rezolve singuri. Stau cu straița deschisă și așteaptă. Acești oameni sunt printre noi, și oricât de defensiv ai fi în privința religiei, nu poți să te faci că ei nu există. Și în loc să fie ridicați de un lucru cu atât de mult potențial benefic, cum este credința, ei se lasă „amorțiți”.

Ce ar fi să ne ridicăm din genunchi si sa muncim pentru chestiile alea tangibile? Si sa ne rugam pentru intervenție divină în privința unor lucruri imposibil de realizat, cum ar fi o țară fără politicieni corupți, ahtiați după bani. Sau fără fețe bisericești ipocrite, ahtiate după bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.