Olimpicii Timişoarei, CADOU din partea Primăriei Timişoara. Unde se vor relaxa GRATIS

Olimpicii Timişoarei, CADOU din partea Primăriei Timişoara. Unde se vor relaxa GRATIS

0
DISTRIBUIȚI

primaria-timisoara

Momente speciale pentru 32 de elevi din Timişoara, care au obţinut rezultate foarte bune la învăţătură şi care au fost premiaţi de Primăria Timişoara. Ideea nu este una nouă, acesta fiind cel de-al doilea an în care performanţele tinerilor care au muncit sunt răsplătite de autorităţile locale. În parteneriat cu o companie locală de turism Primăria Timişoara a oferit pentru tineri excursii gratuite în Grecia, respectiv 20 în Thassos şi 12 în Paralia Katerinis.


Viceprimarul Dan Diaconu a declarat că „anul trecut peste 50 de elevi au beneficiat de aceste sejururi. Anul acesta începem cu două sejururi şi vom continua astfel de evenimente pe parcursul anului. Suntem extrem de fericitţi că putem s adăugam la munca dumneoavoastră de pe parcursul întregului an o mică răsplată. Sunt convins că meritaţi tot ce e mai bun pentru tot ce faceţi. (…) Suntem conştienţi că nu e uşor, că aveţi nevoie ca în fiecare an să depuneţi un efort considerabil pentru aceste deziderate şi cu atât mai mult ne bucurăm că 32 dintre dumeavoastră să primească această răsplată”.

Reprezentantele companiei de turism s-au arătat bucuroase de faptul că tinerii premiaţi anul trecut au fost buni ambasadori pentru România făcând dovada faptului că sunt bine educaţi şi interesaţi doar de lucruri importante. Tinerii provin de la toate liceele din Timişoara şi sunt elevi în clasele a IX-XI. Costul uni sejur se ridică la circa 15 euro de persoană, iar plecările vor avea loc dumincă. Fără excepţii, tinerii au ridicat bucuroşi voucherele şi au

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.