Edilul-șef NU a negociat cu PSD Timiș neplata chiriei pentru sediu. Ce...

Edilul-șef NU a negociat cu PSD Timiș neplata chiriei pentru sediu. Ce ACUZAȚII aduce vizavi de investițiile făcute la clădirea de pe Vladimirescu

0
DISTRIBUIȚI

DNA LA PRIMARIE07_robu (1)

Mister încă neelucidat în cazul PSD Timiş, care nu şi-a achitat chiria pentru sediul situat pe Splaiul Tudor Vladimirescu încă de la ocuparea acestuia. După ce consilierul local PNL Petrică Folică a dezvăluit neachitarea facturilor şi a cerut evacuarea social-democraților, secretarul executiv interimar al PSD Timiş, Adrian Negoiţă, a spus că, din cunoştinţele sale, consilierii locali ar fi purtat discuţii cu primarul ca o vreme chiria să nu fie achitată pentru ca PSD să îşi recupereze astfel banii investiţi în noul sediu.

Primarul Nicolae Robu susţine însă că „nu, nici vorbă, nu am avut asmenea discuţii şi nu am cum să am asemena discuţii.


Există un contract şi în baza contractului trebuie să plătească o chirie. Nu am ce să discut dincolo de prevederile unui contract. Cei de la PSD trebuie să înţeleagă că eu nu pot să le fac niciun favor, aplicăm strict legea şi în relaţiile cu ei şi în relaţia cu oricine”.

Legat de vânzarea sediului, edilul nu s-a răzgândit şi chiar dacă PNL Timiş şi-a cumpărat sediul central la un preţ de chilipir, Robu vrea sute de mii de euro de la PSD Timiş. „Rămân la ce am declarat până acum, câtă vreme eu am o evaluare făcută de o firmă, care a fost aleasă de către o persoană importantă din PSD (n.r – viceprimarul Traian Stoia) nu am cum să cobor sub acea valoare. Eu trebuie să port de grijă avuţiei publice şi să valorificăm cât mai bine patrimoniul municipalităţii. Dacă acea sumă a fost de circa 720.000 de euro, nu am cum să fiu de acord cu vânzarea acelei clădiri la un preţ mai mic. Ce s-a făcut acolo cu banii PSD este o altă discuţie. Nu intră în atribuţiunile primarului să facă evaluărui asupra unor lucrări făcute. Nu s-au făcut în baza unui contract cu municipalitatea, iar post factum să vii să ceri să ţi se ia în considerare nişte facturi care nu ştiu câtă acoperire au în realitate ar fi un demers aventuros, iar eu nu sunt un aventurier”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.