Șefii PNL Timiş, neimpresionaţi de schimbarea lui Marian Vasile din funcția de...

Șefii PNL Timiş, neimpresionaţi de schimbarea lui Marian Vasile din funcția de vicepreședinte al consiliului județean. Ce planuri MĂREŢE anunţă pentru preluarea puterii în CJT

1
DISTRIBUIȚI

robu despre vizita dna la primarie01_resize

În vreme ce şeful Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, anunţă că îi pare său pentru Marian Vasile, care a fost destituit definitiv din funcţia de vicepreşedinte, copreşedinţii PNL Timş, Dan Popa şi Nicolae Robu, nu sunt foarte impresionaţi.

„În primul rând trebuie spus că noi, care suntem adepţii statului de drept, ne conformăm hotărârii instanţei de judecată. Am înţeles că s-ar fi emis sentinţa care respinge contestaţia depusă de Marian Vasile, adică se admite recusul părţii celeilalte şi, pe cale de consecinţă, Marian Vasile îşi pierde poziţia de vicepreşedinte al CJT. Nu este sfârşitul lumii dacă se întâmplă, jocul acesta şi jocul politic încă nu e încheiat.


Să nu uităm că Marian Vasile a fost destituit din funcţia de preşedinte urmare a unui vot politic dat de o majoritate constituită la un moment dat. Noi facem ce ne stă în putinţă pentru a constitui o majoritate favorabilă nouă în CJT, majoritate cu care ţinta este să îi inlocuim pe amândoi vicepreşedinţii stabiliţi de PSD şi să facem ca în ambele locuri să fie doi reprezentanţi ai PNL. Dacă reuşim vom fi foarte mulţumiţi, dacă nu, nu e nicio problemă, vom câştiga alegerile viitoare şi vom avea şi doi vocepreşedinţi anul viitor”, a spus Nicolae Robu.

Aceeaşi părere o are şi Dan Popa, care spune că „sunt de aceeaşi părere şi nici nu facem orice să obţinem această dorinţă. E ca şi povestea cu schimbarea conducerii Senatului”.

Întrebat cum crede că PNL Timiş va impune doi vicepreşedinţi la CJT, în condiţiile în care e nevoie de o alianţă cu grupul independenţilor pentru a avea majoritate, Dan Popa a spus că „cei independenţi, dacă vor să facă parte din echipa noastră în viitor, pot să vină fără condiţi. Nu vrem să punem un vicepreşedinte al nostru şi un independent. Avem destui colegi din care să alegem la noi. Nu cred că e cazul să facem astfel de negustorii. Nu vreau neaparat să facem compromisuri aşa de ultima sută de metri”. Mai mult, PNL Timiş a depus deja o solicitare la CJT prin care cere ca în locul vacantat prin excluderea lui Sorin Cociobea să intre fostul membru PDL, actualul liberal Balint Petrescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.