Timișoara, în TOPUL celor mai ieftine orașe pentru închirierea de birouri, conform...

Timișoara, în TOPUL celor mai ieftine orașe pentru închirierea de birouri, conform experților imobiliari. Unde se găsesc spații cu 1 euro/mp

0
DISTRIBUIȚI

ungureanu_cu_savoya_panoramio.com

Timișoara este cel mai ieftin mare oraș românesc când vine vorba de prețurile plătite pentru închirierea unor birouri. Locul titular în top îl ocupă Capitala, însă Timișoara e devansată și de celelalte mari orașe din România..

În orașul de pe Bega, ultima sumă solicitată pentru mai multe birouri amenajate în mod independent într-o clădire din zona Bălcescu a fost de 1 euro pe metru pătrat. La polul opus, cea mai scumpă proprietate inclusă pe lista proprietăților închiriate este o locație amplasată ultracentral, într-o clădire istorică din Piața Unirii, mai exact în Casa Savoya, care a ajuns la 25 de euro pe metru pătrat pe lună.
Ultima clădire clasa A din cadrul City Business Centre – City Business Excellence Centre – Structură de sprijin a afacerilor va întregi, alături de cele patru module deja date în folosință, cel mai mare complex de birouri din zona de vest a țării.


Aceasta va putea fi ocupată din vara acestui an, dezvoltatorii anunțând faptul că imobilul cu o suprafață utilă de 8500 mp va fi gata în iulie, anul acesta. În interior va funcționa un proiect special al Universității Politehnica din Timișoara și se vor asigura servicii suport pentru întreprinderile inovative din Regiunea Vest

”Scopul CBEC este acela de a realiza o structură modernă de sprijin a afacerilor, care va asigura 8.500 mp utili de birouri clasa A și servicii suport pentru întreprinderile inovative din regiunea de Vest a țării. Astfel, dorim să facilităm accesul a 15 firme, dintre care un procent ridicat vor fi microîntreprinderi și întreprinderi mici, la o infrastructură de calitate menită să contribuie la dezvoltarea durabilă a acestora. Totodată, prin proiectul nostru, sprijinim crearea a minim 160 de noi locuri de muncă de către firmele care își vor desfășura activitatea în City Business Excellence Centre”, au anunțat dezvoltatorii proiectului.

Proiectul „City Business Excellence Centre – Structură de sprijin a afacerilor” beneficiază de o finanțare europeană nerambursabilă în cuantum de 26.365.668,61 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.