Un mare lanț de magazine ÎNCHIDE prima locație din România, în vestul...

Un mare lanț de magazine ÎNCHIDE prima locație din România, în vestul țării. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI

galleria-arad-bunaUnul din marile lanțuri de magazine din România a luat zilele acestea o decizie fără precedent și închide primul magazin. Este vorba de cel carea funcționat până acum în Arad, oraș din care marile lanțuri de retail se retrag, pe rând. Deciziile sunt motivate de puterea scăzută de cumpărare a oamenilor.

Potrivit anunțului operatorului, hipermarketul Cora din mallul Galleria Arad va fi închis din data de 1 iunie 2015.

Grupul franco-belgian România Hypermarche, care operează magazinele Cora la nivel naţional, a notificat compania Globe carrefour

Trade Centre (GTC), proprietarul mallului, cu privire la decizia de a înceta activitatea din galleria comercială.


Decizia a fost luată la numai o luă după ce GTC a admis, în ultimul raport financiar, că mallul arădean este total neprofitabil. „Am primit notificarea Cora şi în acest moment explorăm toate opţiunile legale existente, contractul de închiriere fiind semnat pe o perioadă de 10 ani. În acelaşi timp, suntem în diferite discuţii cu alţi operatori de hipermaketuri precum şi cu alţi retaileri de calibru şi o eventuală plecare a Cora nu este sinonimă cu stoparea activităţii Galleria Arad, existând întotdeauna alte opţiuni”, a declarat Danny Bercovich, CEO GTC România, citat de Capital.ro.

În 2012 şi Carrefour a și-a închis unitatea din mallul Armonia din Arad, după ce proprietarul centrului, grupul austriac Immofinanz, a decis să transforme proiectul în spaţii de depozitare, deoarece din activitatea de galerie comercială nu obținea profit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.