Cu fuziunea încheiată, liberalii din Timiş aşteaptă toamna. Cum se laudă şi...

Cu fuziunea încheiată, liberalii din Timiş aşteaptă toamna. Cum se laudă şi ce planuri anunţă

0
DISTRIBUIȚI

dan popa (1)

Copreşedinţii PNL Timiş dau semnale de încredere în noua formaţiune compusă prin alipirea PDL la vechiul PNL. Dan Popa şi Nicolae Robu au făcut la unison declaraţii de forţă la finele acestei săptămâni.

„Am trecut deja la primele măsuri, aţi văzut că avem un program naţional cadru aprobat de la Bucureşti, ne-am extras şi noi un program intern.


Vineri vom face o şedinţă de comitet judeţean din care ne vom extrage punct cu punct direcţiile necesare, vom face o echipă care se va ocupa cu campania, vom stabili termene şi responsabilităţi foarte clare pentru cei care trebuie să se ocupe cu campania. În septembrie ar trebui să întrăm într-o etapă nouă privind desemnarea candidaţilor. Programul nostru seamnănă cu cel naţional, dar fiecare zonă are ceva specific. Avem 44 de zone aici, asta ne permite să fim specifici şi elastici. Suntem pregătiţi, vineri vom avea un comitet judeţean în care facem primii paşi.(…) O altă problemă legată de calendar este că de la nivel central se vor stabili criteriile de promovabilitate. După ce vor apărea criteriile naţionale, le vom completa cu ce este specific”, a declarat Dan Popa.

La rândul său Nicolae Robu a lăudat conferinţa judeţeană a PNL din data de 28 mai şi a spus că „acea întâlnire a fost una care a ridicat tonusul, care oricum era bun, dar când ne-am văzut cu toţii şi am auzit aprecierile de la liderii noştri naţionali ne-am bucurat enorm. (…) Suntem mulţumiţi că am reuşit să atingem acest stadiu al aşezării pe baze sănătoase a PNL, rezultat din fuziunea vechiului PNL cu PDL”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.