Mormântul Părintelui Arsenie Boca a fost PROFANAT. Ce explicație halucinantă are autorul...

Mormântul Părintelui Arsenie Boca a fost PROFANAT. Ce explicație halucinantă are autorul UPDATE Mesajul bărbatului pentru Patriarh FOTO

0
DISTRIBUIȚI

mormant parintele arsenie

Șoc printre măicuțele și enoriașii care s-au adunat la Mănăstirea Prislop. Mormântul Părintelui Arsenie Boca a fost profanat de către un bărbat care are o explicație halucinantă pentru gestul său. La adăpostul nopții, bărbatul originar din Maramureș, a mers cu un hârleț la mormânt și a început să sape. A reușit să facă o groapă de 50 cm adâncime, 2.40 m lungime și 1 m lățime până ca cineva să observe ce se întâmple. Măicuțele au chemat imediat poliția care a plecat în urmărirea bărbatului, și, după o cursă ca-n filme prin pădure, a reușit să-l prindă. Bărbatul se află acum în arestul poliției din Hațeg, iar explicația sa este fabuloasă. Acesta spune că a vrut să-l dezgroape pe părintele Arsenie Boca pentru a le dovedi tuturor că trupul său nu este putrezit și că ar trebui canonizat. Încă de la primele ore ale dimineții, măicuțele au aranjat mormântul.

UPDATE La ieşirea din sediul Poliţiei oraşului Haţeg, înainte să fie dus în arest, bărbatul a ţinut sub bărbie o icoană cu Isus Hristos şi a strigat: “Am profanat mormântul ca să fie canonizat! Cel mai mare sfânt al Ardealului, e sfântul mare preacuvios părinte Arsenie Boca! Sfântul mi-a poruncit în numele tatălui şi al fiului şi al sfântului duh să sap! Preafericite părinte patriarh convoacă membrii sinodului de urgenţă pentru că sfântul aştepta să iese afară din groapă!”.


Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.