Aplauze furtunoase la lansarea albumului „A new Begining”. Teo Milea: „Publicul de...

Aplauze furtunoase la lansarea albumului „A new Begining”. Teo Milea: „Publicul de aseară a fost genial“ FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1162373860">

teomilea [1600x1200]Muzicianul timişorean Teo Milea, care a reuşit să cucerească inimile melomanilor cu albumul său de debut „Pe clape albe … şi negre“, a susţinut vineri seara un concert extraordinar la Grădina de Vară a Filarmonicii Banatul, ocazie cu care melomanii au putut asculta în premieră absolută, materialul compus pentru pian și flaut “A New Beginning”. Alături de el s-a aflat Ionuț Cădariu, iar spectatorii care au umplut Grădina De Vară pentru această ocazie au creat o atmosferă mirifică la faţa locului. „Recunosc, am avut emoții aseară. Mari de tot!  De fiecare dată când prezint o piesă sau un material nou sunt foarte interesat de reacția publicului, să văd dacă am reușit să le readuc zâmbetul pe chip.Publicul de aseară a fost genial! Publicul este prietenul meu și este parte din concertele mele. Le sunt profund recunoscător pentru toată susținerea și căldura cu care primesc muzica mea. Urmează o vară plină de înregistrări, videoclip nou, iar pentru concertul din 1 Octombrie le promit un concert și un concept creat special pentru ei. Îi invit pe toți prietenii mei la lansarea discului Open Minds, iar până în Octombrie pe site-ul meu și pe contul de Facebook vor putea fi la curent cu toate noutățile pe care le pregătesc pentru ei! Le multumesc organizatorilor pentru invitația de a concerta ACASĂ, pentru că Timișoara va fi întotdeauna acasă pentru mine!“, ne-a declarat Teo Milea, după concert.

După apariţia albumului săui de debut, muzicianul născut în Chişineu Criş a susţinut o serie de concerte atât în ţară cât şi în străinătate, printre acestea din urmă numărându-se recitaluri în sediul Comandamentului NATO din Bruxelles, sau ca reprezentant al României în cadrul Biofach 2013, cea mai mare expoziţie mondială de produse ecologice, la care participă peste 90 de ţări, găzduită la Nurnberg. După ce anul trecut, compoziţiile lui Teo Milea şi-au găsit locul în playlist-ul celebrului radio american SkyFM din New York, mai exact pe radioul numit „Solo Piano“, muzicianul timişorean a avut parte de o nouă recunoaştere peste Ocean, albumul său de debut câştigând locul secund în topul „Album of the Year“, alcătuit de specialiştii postului de radio american. La începutul lunii martie Teo Milea a susţinut două concerte la The Note Pub care au pregătit lansarea următorului său material discografic, Open Minds, care va fi lansat în data de 1 octombrie. De la lansarea albumului artistul a concertat în țară, dar și în Austria, Belgia, Germania, Spania, prezentându-se ca fiind un pianist și compozitor aparținând a două lumi: cea clasică și cea nouă, a secolului XXI.

Mai multe informații despre proiectele pianistului Teo Milea găsiți pe www.teomilea.com

Foto: Sabin Cercel

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.