Solistul trupei timişorene The Weekend Band e nemulţumit de faptul că organizatorii...

Solistul trupei timişorene The Weekend Band e nemulţumit de faptul că organizatorii locali de evenimente nu promovează trupele locale. Formaţia pregăteşte un nou videoclip VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

theweekendbandFormaţia The Weekend Band se pregăteşte de filmarea celui de-al treilea videoclip din carieră, evenimentul urmând să se desfăşoare în cadrul unui concert pe care băieţii îl vor susţine sâmbătă 20 iunie, la The Note Pub din Trei Ape. „Vom avea un Woodstock Party, în cadrul căruia le promitem o serie de surprize tuturor fanilor noştri, pe care îi aşteptăm cu mare drag. Cu această ocazie vom filma și cel de-al treilea videoclip, pentru prima piesă în limba romănă a noastră numită „Doi”. Piesa am mai cântat-o în concerte și a fost bine primită de public, are influenţe balcanice şi este o parodie veselă de vară. Textul vorbește despre o despărțire, în care ea pleacă și îl lasă fără mașina de barberit. Este al treilea videoclip pe care îl filmam și îl lansam anul acesta… primele două au fost primite bine de publicul timișorean și nu numai… Vrem să le mulțumim pe această cale tuturor celor care ne ascultă, ne urmăresc și mai ales partenerilor noștri care ne promovează muzica. Urmează sa plecam în ultima săptămâna din august pentru un turneu de două săptămâni în sud-vest-ul Germaniei unde vom avea nouă concerte.


Știm că patru dintre ele vor fi în Stuttgart“, ne-a declarat Răzvan Munteanu, solistul trupei The Weekend Band.

Formaţia timişoreană The Weekend Band a lansat primul videoclip oficial din istoria trupei în cadrul unui concert caritabil care a avut loc în luna martie a acestui an, iar banii obținuți din vânzarea biletelor au fost donați Asociației Sfera Timișoarei, care împreună cu Teatrul de Copii si Tineret Merlin a organizat o zi specială la sediul teatrului, pentru copiii defavorizați de la centrele de zi din județul Timiș. Cel de-al doilea videoclip al trupei, la piesa „3 o’clock“ a avut parte de numeroase aprecieri. The Weekend Band s-a născut în urmă cu 6 ani, iar în formula actuală sunt prezenţi Răzvan Munteanu (voce), Marius Fulop (tobe), Tibor Aranyi (bass), Vincenţiu Ghergulov (clape) şi Alex Bejenaru (bass).

Solistul trupei timişorene, care se pregăteşte şi pentru participarea la concursul Vocea României, este nemulţumit de faptul că organizatorii de evenimente din Timişoara nu promovează îndeajuns trupele locale. „Mă bucură faptul că în Timișoara se organizează multe festivaluri și evenimente live. Nu e bine că acestea se surpapun. Săptămâna trecuta, de exemplu, doream să văd trei formații care cântau la aceeași ora în zone diferite. Sper ca în viitor, cei care se ocupă de organizarea acestor evenimente să promoveze și trupele locale, fiindcă în ultimul timp sunt multe formaţii în Timişoara și se cântă bine. E păcat, nu îi vedem pe cei din Cluj sau București invitând trupe din Timișoara pentru a le promova, în schimb noi o facem. Şi asta doar din cauză că nu știm ce avem în ograda proprie. Organizatorii locali de evenimente nu promovează trupele locale“, spune solistul celor de la The Weekend Band. Biletele pentru concertul pe care formaţia The Weekend Band îl va susţine sâmbătă 20 iunie la Trei Ape, costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.