Favorita Sanda Greblă i-a făcut o nouă bucurie primarului Robu. Vezi despre...

Favorita Sanda Greblă i-a făcut o nouă bucurie primarului Robu. Vezi despre ce este vorba

2
DISTRIBUIȚI

sanda grebla nicolae robu

Sanda Greblă, consiliera „cu agenda” a primarului Timișoarei, Nicolae Robu, tocmai a absolvit a doua facultate. Ea a ales să urmeze cursurile facultății de Drept din cadrul Universității Tibiscus, iar zilele trecute a susținut examenul de licență, obținând media 8,55. Greblă a luat nota 7,10 la scris, însă s-a descurcat excelent la oral, unde a obținut un 10. Este de așteptat ca pupila edilului să fie din nou felicitată de acesta, în public, așa cum s-a întâmplat în urmă cu un an, când Nicolae Robu a ținut să le spună tuturor că tânăra care îi face agenda și îl sfătuiește îndeaproape a luat nota 10 la disertația de la master.

11756507_10154081215668484_1944301130_nGreblă a absolvit cursurile Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității de Vest cu media de licență 9,50, iar anul trecut a finalizat, la aceeași universitate, un masterat în Administrație Publică.


Tânără extrem de ambițioasă, consiliera primarului timișorean a reușit performanța de a fi în același timp în care își făcea masterul și studentă a Facultății de Drept din cadrul Universității Tibiscus, facultate pe care a absolvit-o abia anul acesta. Mai mult decât atât, tânăra consilieră a învățat, tot în aceeași perioadă, pe brânci, ca să susțină examenul de funcționar public, pe care l-a trecut cu brio, astfel că în ianuarie a depus și jurământul. Toate acestea s-au întâmplat în afara programului de lucru de la Primăria Timișoara.

Sanda Greblă ne-a declarat că aceasta e „a doua facultate”. Deși prima avea titulatura de „drept și administrație” nu a fost, ca aceasta, o facultate de Drept.

Aceasta lucrează cu Nicolae Robu încă de când era studentă la Universitatea de Vest, fiind angajată la cabinetul senatorial al acestuia.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.