Petrecere de weekend cu britanicii Cyantific şi Total Science, la Timişoara

Petrecere de weekend cu britanicii Cyantific şi Total Science, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

cyantificAmatorii de drum and bass sunt incitaţi la un nou wekend de foc în cadrul evenimentului „Freenetik Party And Soundclash Open Air Party“, care va avea loc vineri şi sâmbătă (17 şi 18 iulie), cu începere de la ora 23.00, la Liceul Silvic.

Invitaţii speciali ai acestui weekend de drum and bass vor fi britanicii Cyantific şi Total Science. Cyantific etse numele de scenă al producătorului londonez Jon Stanley. Iniţial, Cyantific era un proiect duo, care în 2006 a editat albumul de debut „Ghetto Blaster”, care conţine colaborări cu Matrix şi Logistics.


Un an mai târziu, Jon Stanley a câştigat premiul BBC Xtra Bass. Muzica lui este descrisă de specialişti drept experimental drum and bass.

Jason Greenhalgh şi Paul Smith, cei doi muzicieni care alcătuiesc proiectul Total Science s-au întâlnit în 1987, iar primele lor înregistrări au apărut în 1994 sub numele de Funky Technicians. La sfârşitul anului 1997 şi-au schimbat numele în Total Science. Printre piesele lor de succes se numără „Never Had a Dream” (apărută pe cel de-al treilea album al lor), „Testimony” sau „Redlines”. Printre cei care vor mai mixa la faţa locului se numără şi Injektah, care este unul din primii promoteri ai culturii reggae în România, cu o activitate începută în 1997. Portofoliul său include o gamă vastă de cunoştinţe şi modalităţi de exprimare muzicală, genurile abordate fiind roots reggae, rub-a-dub,digital reggae, jungle şi world music.

Alături de ei, la faţa locului vor mai fi prezenţi Mighty Boogie, Kapno, Seba 1394, Moondust, Zero, Mi – Tzu, Bibanu, MC Tina, VJ Whitepoint şi VJ Burger. Biletele pentru aceeastă petrecere costă 30 lei pe zi şi 50 lei pentru ambele zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.