BACALAUREAT-ul de TOAMNĂ. Doi elevi din Timişoara, ELIMINAŢI de la probă orală...

BACALAUREAT-ul de TOAMNĂ. Doi elevi din Timişoara, ELIMINAŢI de la probă orală la Limba Engleză, după ce au încercat să copieze. Ce sancţiuni au primit

0
DISTRIBUIȚI

copiat telefon

Doi absolvenţi de liceu din Timişoara, care au susţinut, astăzi, proba orală la Limba Engleză din cadrul sesiunii de toamnă a BAC-ului au fost daţi afară din sala de examen.


Asta după ce au fost surprinşi de profesorii supraveghetori în timp ce butonau telefoanele mobile. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Timiş, cei doi candidaţi care au încercat să fraudeze “examenul maturităţii” s-au ales cu nota 1, plus că nu vor mai avea voie să se prezinte la BAC în următoarele două sesiuni.

Sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat a început luni cu proba orală la Limba Română. La această probă s-au înscris din judeţul Timiş 227 de candidaţi, patru au susţinut proba orală la Limba Maternă, iar 225 s-au înscris la proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională. Urmează în această săptămănă evaluarea competenţelor digitale, iar din 24 august, absolvenţii de liceu vor susţine probele scrise.

Afişarea rezultatelor se va realiza în data de 1 septembrie, iar elevii nemulţumiţi vor putea depune contestaţie în aceeaşi zi, între orele 16.00 – 20.00, urmând ca rezultatele finale să fie făcute publice în data de 4 septembrie. În cadrul sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat s-au înscris 1.596 de candidaţi din judeţul Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.