Motivul HALUCINANT pentru care Poliția Locală Timişoara a sancționat un jurnalist la...

Motivul HALUCINANT pentru care Poliția Locală Timişoara a sancționat un jurnalist la pasajul Michelangelo, în timp ce întreg orașul este inundat

18
DISTRIBUIȚI

vlad ungar

Gest halucinant făcut de polițiștii locali care păzesc pasajul Michelangelo, zi și noapte, la comanda primarului Nicolae Robu. Un jurnalist de la postul Digi24 Timișoara, Vlad Ungar, a fost împiedicat să își exercite meseria, ba chiar a primit și un avertisment de la agenții plini de zel care nu au vrut să îl lase să filmeze, deși, conform legii, ziariștilor trebuie să li se permită accesul la asemenea obiective de interes public, pentru informarea cetățenilor.  „M-a ridicat poliția locală si am primit avertisment pentru că mi-am făcut meseria de reporter și am verificat dacă subpasajul Michelangelo e inundat.


Despre libertatea presei în orașul libertății”, a scris jurnalistul timișorean pe Facebook.

Pasajul atât de drag primarului Robu, singura lucrare de anvergură finalizată în timpul mandatului său, este păzit 24 de ore din 24 pentru ca grafferi din oraș să nu poată desena pereții. În această seară, în timp ce în tot orașul domnește haosul, cele mai importante pasaje (de la Popa Șapcă și de pe strada Jiul) sunt scufundate sub apă, la proaspăt inauguratul pasaj Michelangelo o autoutilitară de intervenție în caz de inundații stă degeaba, iar echipajele poliției locale se răfuiesc cu jurnaliștii.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale din Timișoara, Daniela Seracin, nu a putut fi contactat până la această oră.

Foto: Facebook

18 COMENTARII

  1. Doar avertisment? xxtu-i in gura. Auzi ei cica informeaza cetateanul. Ei instiga la nerespectarea legii si arunca cu noroi in oricine si este revoltat ca a primit avertisment. xxtu-i gatii mami lui de nesimtit

  2. Asta e exces de zel, sa ii amenda omului ca a vrut sa filmeze, CU ATAT MAI MULT CA ERA DE LA PRESA, nu cred ca deranja chiar asa mult circulatia ca tragea doua cadre si o poza.

  3. Asta e exces de zel, sa ii dai omului amenda, CU ATAT MAI MULT CA ERA DE LA PRESA, nu cred ca deranja asa mult circulatia cat tragea 2 cadre si o poza.

  4. Asta e exces de zel, sa ii dai omului amenda CU ATAT MAI MULT CA ERA DE LA PRESA, nu cred ca deranja asa mult circulatia cat tragea 2 cadre si o poza.

  5. Dacă mergeai cu autoturismul, chiar și cu 5 km/oră puteai să fotografiezi tot ce voiai din pasaj. Nu, tu ai vrut să atăți cât ești de „deștept”. Ai încălcat legea, plătești. Păcat că nu te-au amendat. Probabil de aceea ești atît de „vorbăreț”. Senzațional !

  6. Trei retardati, spalati pe creier care stiu doar sa dea limbi in dorsala sefutului. In rest doar cuvinte obscene, idei lipsa, minte obtuza, comentati si voi ca sa va faceti datoria fata de tovarasul comandant. Sunteti penibili si redusi total. Daca tara astea era populata doar cu ciumpalaci ca voi, cred ca si azi Ceausescu era mare sef de stat.
    LIBERTATEA PRESEI este un drept pe care il are orice gazetar atunci cand vine vorba despre subiecte de interes public general. Mai cititi si voi un abecedar ceva poate va mai deschideti mintea aia odihnita de atata prostie. Pace voua limbute obosite.

  7. FOARTE BINE I-A FACUT ,TREBUIA SA-I DEA SI O MAMA DE BATAIE LA JEGURILE ASTEA DE JURNALISTI, EI AU VOIE PESTE TOT, PT. A INFORMA,…… SUNT NISTE GUNOAIE, INDIFERENT CINE ERA NU AI ACCES PE JOS TE URCI IN MASINA SI MERGI SI POZEZI-FILMEZI-INFORMEZI DAR VEZI DOAMNE NOI PRESA SUNTEM DUMNZEU.
    BRAVO POLITIA LOCALA.

  8. si daca filma din masina? sau de pe trotuar? din orice unghi se afla, avea vizibilitate la pasaj, chiar si ca pieton… dar nah… si eu am primit amenda pentru ca depasisem 60km/h pe o strada unde era max. autorizat 70km/h….. numai in ROMANIA se poate…

  9. in curand scapam de acest cancer ,de acest bolsevic hotz NICOLAE ROBU , care a furat pana si hrana cainilor comunitari din adapost ,dupa care ia ucis

  10. Unde-I stirea? Penibili. Voi va numiti ziaristi?
    Stire era daca penibilul asta isi risca viata sau daca il agresau politistii…Nu-I de mirare…prima data cand intru ep sti-ul asta si clar nu ma voi mai intoarce

  11. Si o mama de bataie trebuia sa-i dea politistul local. Asta, jurnalistul arata legitimatia aia cu press, parca ar fi de la fbi :)))) ii o simpla legitimatie de serviciu, nu cred ca ii da dreptul sa incalce legea ca sa-si faca el meseria de kko!

  12. Vai ,extraordinar, ce grav, pasajul n-a fost inundat,semianalfabetul n-a avut ce scrie si atunci si-a facut publica amenda primita corect, este pieton, deci nu are ce cauta in pasaj.Pasajul este in categoria obiectiv strategic .

  13. in mod nomrla citesc comentariile la postarile de aici (evit sa le numesc „stiri”) si cred ca este prima data cand se observa o solidaritate de tip „anti” asa de puternica;
    nu stiu de ce, dar tind sa cred ca postarile apartin unui numar mult mai mic de indivizi distincti (evist sa zic unul singur) decat vor sa para; topica frazei si frazarea seamana prea mult;
    in alta ordine de idei, cu toate ca nu stim de ce a fost emis avertisemntul, putem suspecta ca este vorba de „incalcarea” semanticii indicatorului „accesul interzis pietonilor”, care „hai sa fim seriosi” e o mare prostie 😉 L-am intalnit pe o gramada de santiere si toata lumea il ignora. Am mers pe autostrada in „Vest” ca si pieton si politia statului respectiv a oprit sa imi acorde ajutor si nu sa ma amendeze/avertizeze.
    In mod evident a fost vorba de „exces de zel” in partea „comunitarului” si fiindca nu ii agreez sper sa aflam mai multe detalii pe marginea incidentului.

    Succes mai departe, Vlad si chiar daca nu am habar cine esti, tin cu tine 🙂

  14. Si ce daca este de la presa el nu trebuie sa respecte legea , tot timpul ei nu respecta nimic, abuzeaza in orice imprejurare de faptul ca sunt de la presa in intrafic ca si conducatori auto etc. felicitari pt politist ca a avut curajul sa aplice sanctiunea , si cei de la presa cat si cetatenii trebuie sa respecte legea ! Ca va aparea si stiri senzationale cu oameni din !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.