Posibil ATAC TERORIST la Ambasada Franţei din Roma: Un plic a EXPLODAT...

Posibil ATAC TERORIST la Ambasada Franţei din Roma: Un plic a EXPLODAT în sediul instituţiei

0
DISTRIBUIȚI

military-police-terrorism-boston-marathon

Un colet care a fost trimis la Ambasada Franţei din Roma a explodat, după ce un angajat al instituţiei l-a desigilat, autorităţile deschizând o anchetă pentru un posibil atac terorist.

Un plic a fost expediat pe adresa Ambasadei Franţei din Italia, cu sediul în Roma, iar după ce a fost desigilat de un angajat al instituţiei a explodat, informează site-ul publicaţiei The Local.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de miercuri, când plicul a fost găsit de o femeie, angajată a ambasadei, în timp ce sorta scrisorile sosite pe adresa instituţiei cu sediul în Palatul Farnese din centrul Romei.

În momentul în care a desigilat scrisoarea, aceasta a izbucnit în flăcări, în faţa femeii.


„Am văzut flacăra şi imediat m-am gândit că este o bombă”, a declarat angajata citată de publicaţia italiană Il Messaggero.

Clădirea a fost evacuată de urgenţă. Femeia, aflată în şoc, nu a suferit nicio rană, dar a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare. Ambasadorul Franţei în Italia, Catherine Colonna, a fost informată imediat despre incident.

Înăuntrul plicului nu se afla niciun mesaj şi până în prezent nimeni nu a revendicat atacul.

Angajaţilor ambasadei li s-a solicitat să nu mai atingă alte scrisori în cazul în care au fost expediate mai multe colete explozive.

Plicul este inspectat de echipele Diviziei de Investigaţie Generală şi Operaţiuni Speciale (DIGOS) din Italia, iar ancheta este coordonată de o echipă anti-tero.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.