14.09.2015 Invitat Nicolae Robu

14.09.2015 Invitat Nicolae Robu

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1642119233">

Invitat: Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

3 COMENTARII

  1. Chiar cautati nod in papura …. lasati oamenii care incearca sa faca ceva sa faca!!! Pt ce faceti doar acuze ?…. ziceti ca are scuze…. TOATE SUNT VIABILE. Ati tot zis ca nu a semnat proiectantul… si daca se intampla ceva cu cel initial ce se intampla? nu se mai executa proiectul?….
    Aveti o emisiune cu subiecte foarte bine punctate si chiar documentate… mare pacat ca aveti o asa abordare. Prima pe care o vad si probabil ca ultima, nu aveti de gand decat sa gasiti subiecte (((( SOOOOC)))) decat sa aveti un efect pozitiv asupra societati si a voastra implicit.
    jalnic chiar jalnica atitudinea … tot respectul pentru cei care vor sa faca ceva bun

  2. Ești jenant băiete ! Nu sânt fan(trebuie specificat) a lui Robu,dar întrebările tale sânt insinuante de mă iau toți dracii când te ascult. D-ta,d-le moderator,faci ca în bancul cu iepurele,care mereu n-are bască.Mă întreb cine te plătește pentru această atitudine,de tipul : ți cu ursul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.