Agent de la Poliția Rutieră aflat în misiune, a fost lovit de...

Agent de la Poliția Rutieră aflat în misiune, a fost lovit de o mașină pe Calea Lugojului din Timișoara UPDATE Ce explicație are șoferul FOTO

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1026971184">

accident lugojului05_resize

Un agent de la Poliția Rutieră a fost lovit în plin de o mașină în zona hotelului Senator de pe Calea Lugojului. Din primele informații, se pare că acesta era în misiune când s-a întâmplat accidentul. Dorin Petruse este agent principal la Poliția Rutieră din Timiș, iar deocamdată nu se cunosc exact detaliile producerii incidentului.

La fața locului au plecat mai multe echipaje de ambulanță și ale Poliției Rutiere.

Vom reveni cu detalii.

UPDATE Conform martorilor, polițistul se afla pe marginea drumului și verifica actele unei mașini oprite în timpul verificărilor. Acesta a fost lovit, în zona șoldului, cu oglinda retrovizoare de Volskwagen Passat cu numere de Hunedoara și aruncat pe carosabil. Șoferul spune că nu înțelege cum s-a întâmplat incidentul: „Nu știu ce s-a întâmplat, m-am trezit cu el în față, nu aveam viteză”. Polițistul a fost transportat la spital, iar colegii săi încearcă să stabilească acum cauzele exacte ale producerii accidentului.

Foto: Adrian Pîclișan

3 COMENTARII

  1. Era sa o patesc si eu in sensul de la Marasti cand doi politisti sau aruncat pur si simplu in fata masini mele desi un alt politai din spatele lor care dirija circulatia facea semene pentru a ne deplasa mai repede pentru se fluidiza traficul. Am oprit brusc masina acei politai au tesarit cand si au dat seama si apoi au inceput sa rada, eu am ramas cu gura cascata, nu imi venea sa cred cata iresponsabilitate si nesimtire din partea lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.