Rapperul timişorean Mike F a scos un single nou în colaborare cu...

Rapperul timişorean Mike F a scos un single nou în colaborare cu artişti din Franţa, Polonia şi S.U.A. Vezi videoclipul piesei Dark Clouds VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

mikefRapperul timişorean Mike F a lansat o piesă nouă care vrea să fie un protest anti – război, melodia Dark Clouds fiind realizată alături de muzicieni din Franţa, Polonia şi S.U.A. „Auzim tot mai des despre războaie, dezastre, boli ,veşti demoralizante .Faptul că ţine de fiecare din noi să schimbăm, asta nu e ceva nou Doar că nu se întâmpla mai nimic în direcţia aceasta , cel puţin aşa văd eu. M-am gândit să vorbesc în piesa „Dark clouds” despre oamenii de „acasă” , cei care trăiesc zi de zi în teamă. Acea teamă de a pierde pe cei iubiţi care sunt la mii de kilometri distanţă luptând pentru, te miri ce , o palmă de pământ, într-o lume necunoscută .


Faptul că artişti precum Kwas Sollo din Polonia, Windchill din S.U.A. sau Rü Rwani din Franţa au acceptat să îşi exprime părerea pe această piesă m-a bucurat enorm. Poate nu sunt singurul care gândeşte aşa. Putem opri tot răul începând de mâine“, ne-a declarat artistul timişorean. În cursul acestei veri, rapperul timişorean a lansat piesa No Panic, melodia fiind realizată în colaborare cu rapperul londonez Logan. În ceea ce priveşte apariţia albumului discografic mult – aşteptat de fani, Mike F ne-a declarat că acesta se află în pregătire. „Am învăţat să nu mai dau date fixe, fiindcă de obicei acestea nu se materializează. Pregătesc albumul, undeva în viitorul apropiat“, a adăugat el. Pe numele său adevărat Mihail Frăţiman, rapperul timişorean a realizat acum zece ani primul album solo „Proteste Prohibite”, după a fost racolat de Labelul Kriminal-Sound, unde un an mai târziu a scos EP-ul Martor. În 2009 după doi ani de muncă se concretizează un nou album, „Zile Moderne”, care a fost un produs independent. Single-ul „Adrenaline” realizat în colaborare cu Gopo (solistul trupei The Moood) a intrat pe locul 1 în Topshow la Radio Guerrilla rămânând pe poziţie timp de 3 săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.