Traficanți de țigări, prinși de jandarmi în urma unei acțiuni în piețe....

Traficanți de țigări, prinși de jandarmi în urma unei acțiuni în piețe. Ce soluție inedită a găsit un suspect pentru a ascunde marfa de contrabandă

0
DISTRIBUIȚI

tigari in cutii de suc contrabanda

Jandarmii Grupării Mobile din Timişoara au desfășurat, ieri, o acţiune menită să combată comerțul ilicit cu produse accizabile şi de contrabandă, în două localităţi din judeţul Caraş-Severin.

Aceştia s-au deplasat în Reşiţa, în piaţa Govândari, respectiv în localitatea Bocşa Română, unde au depistat mai multe persoane care ofereau spre vânzare ţigări fără timbru sau cu timbru marcat necorespunzător precum şi cafea nesupusă accizării, de provenienţă Germania.

Tot în piaţă, jandarmii au surprins un bărbat care avea asupra sa mai multe cutii de suc de doi litri.


Verificând acele cutii, jandarmii au constatat că bărbatul ascunsese în cutiile de suc, un număr de 63 de pachete de ţigări de contrabandă.

Întreaga cantitate de ţigări şi cafea a fost ridicată în vederea confiscării de către jandarmi, fiind predată lucrătorilor Direcţiei Vamale Timişoara care au aplicat sancţiuni contravenţionale cuprinse între 1.000 şi 1.500 de lei, pentru cele 11 persoane depistate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.