Deputatul Bîrsăşteanu despre primarul Robu: „Un om care se pricepe la toate...

Deputatul Bîrsăşteanu despre primarul Robu: „Un om care se pricepe la toate nu poate să aibă mare randament în a rezolva problemele oraşului”. Ce spune despre candidatura la Primăria Timişoara

1
DISTRIBUIȚI

birsasteanu 11

PSD Timiș continuă ping-pong-ul cu desemnarea candidatului pentru Primăria Timișoara. Vă reamintim că primarul Nicolae Robu a anunțat că va candida pentru un nou mandat chiar în ziua în care mai bine de jumătate din timișoreni au rămas fără apă caldă, după ce E.ON a sistat furnizarea gazului către Colterm, din cauza unor datorii de peste șase milioane de lei.

Social-democrații nu au nici la această oră un canidat desemnat, ba mai mult, data se amână de fiecare dată când se apropie termenul limită anunțat pentru stabilirea unui nume. Mai exact, lista de potențiali candidați îi include pe vicepreședintele PSD Timiș, deputatul Florin Bîrsășteanu, președintele PSD Timișoara, Sebastian Răducanu, președintele executiv al PSD Timișoara, Marius Craina și șeful PSD Timiș, ministrul Comunicațiilor, Sorin Grindeanu.

Astăzi, subiectul candidatului pentru primărie a fost abordat din nou de Bîrsășteanu, care a declarat că „e o miză foarte importantă pentru orice partid primăria unui oraş atât de mare ca şi al nostru.


Nu îmi aparţine mie decizia. Eu, poate, pot să fiu parte dintr-un proiect pe care colegii mei din biroul judeţean şi municipal putem să îl gândim. Personal nu ştiu dacă am avut o discuţie concretă despre acest subiect. Probabil s-a aşteptat congresul că să vedem unde stăm. O să vedem în următoarea perioadă, dar cred că până la finalul anului trebuie să avem candidaţii pe care trebuie să îi includem într-un program serios de pregătire. Personal nu exclud o candidatură. Cred că timişorenii vor dori un alt primar. Nu ştiu dacă noi vom reuși, dacă vom genera o platformă şi să aducem un candidat care poate câștiga încrederea timișorenilor. Eu cred că Timișoara are nevoie de un manager, un om cu abilităţi administrative și mai ales are nevoie de un om care să îi asculte pe cei care se pricep pe diverse segmente de administraţie. Un om care se pricepe la toate nu poate să aibă mare randament în a rezolva problemele oraşului”.

Întrebat dacă l-ar accepta pe Robu în echipa lui, dacă ar câștiga Primăria Timișoara, Bîrsășteanu a spus că „nu, pentru că m-ar încurca. Aș folosi mai degrabă experienţa celor din primărie, a oamenilor din zona administrativă şi tehnică”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.