Dincolo de şireturile primarului Nicolae Robu

Dincolo de şireturile primarului Nicolae Robu

4
DISTRIBUIȚI

loredana codrut

Domnule Robu, nu am apucat să vă răspund vineri, clar şi la obiect, cu privire la jignirile pe care de ani buni le aruncaţi la adresa jurnaliştior care nu scriu după dictare, ci au capacitate de analiză şi de sinteză, dar mai ales capacitatea de a pune înrebări incomode. E, cum am spus, o stare generală care poate fi încadrată la categoria penibil.

1. Se spune ne tragem DE şireturi, nu ÎN şireturi, dar bine că sunteţi profesor universitar doctor, primar, şef la PNL Timiş şi aveţi multe alte titluri.

2. Un bărbat care se respectă acceptă adevărul. Chiar şi pe cel al trecerii timpului peste părul său. Aş spune chiar mai clar că un bărbat nu se vopseşte ca să pară mai tânăr.

3. Nu vă mai daţi sărac. Mereu repetaţi că aveţi doar un apartament şi o maşină second-hand, pentru a jigni oamenii care au vile. Greşit, vă plimbaţi cu un Mercedes zilnic, nu cu maşina second-hand, şi copiilor dumneavoastră le-aţi cumparat apartamente, lucru pe care l-aţi spus public de mai multe ori.

4. Nu, domnule Robu, eu nu sunt jurnalistă.


Pentru că e adevărat că eu nu citesc de pe o foaie întrebări făcute de către dumneavoastră, cum fac prezentatoarele de la Facebook Tv PMT. Şi nici nu am operaţii estetice sau alt soi de îmbunătăţiri. În plus, pe vremea când unele erau ocupate să fie membre de partid sau manechine prin parcuri, eu eram la muncă în presă. Da, domnule primar, mă bucur că NU sunt jurnalistă conform standardelor dumnevoastră.

5. Domnule Robu, ce faceţi dumneavoastră în relaţia cu presa se cheamă refulare şi lipsă de educaţie. Postura de primar vine la pachet cu cea de om criticat de presă, atunci când greşeşte. Dacă nu puteţi să vă asumaţi asta, e problema dumneavoastră. Demisionați, mergeți la Bocsig sau citiți Codul bunelor maniere, poate se prinde ceva.

6.Un primar adevărat ar fi cerut Direcţiei de comunicare (unde muncesc 60 de oameni) să facă o informare cu privire la stadiul proiectelor europene și ar fi făcut-o publică pentru a încheia discuțiile și speculațiile și pentru a arăta că nu are nimic de ascuns. Dar, pentru Robu, atacul e cea mai bună apărare.

7. Fac un apel public către companiile UPC şi RDS pentru a oferi internet gratuit la PNL Timiş. Am obosit să aud mereu cum PNL e un partid prea sărac să aibă bani pentru un abonament decent de internet, nu ca PSD care e plin de bogați. Pe banii timişorenilor se poate factură de 3.200 de euro la roaming, dar pe PNL nici 100 de lei lunar pentru o conexiune decentă? Oau!

Și, pe final, stimate domn, cuvintele dumneavoastră înseamnă prea puțin pentru mine. Nu am nimic personal cu dumneavoastră, dar nu mi-aș dori niciodată să ajung la înălțimea şireturilor unui asemenea om. Pentru că titlurile sunt egale cu zero când graţie lor aţi ajuns să jigniţi în stânga şi în dreapta şi să vă comparaţi cariera cu cea a unor tineri sub 30 de ani, ca să vă simţiţi realizat. În plus, domnule Robu, eu privesc în sus, nu spre șireturile unui om care aruncă dejecții mai rău ca firmele care poluează Timișoara.

4 COMENTARII

  1. Subscriu in intregime ! Foarte bine spus ! Aifon si 3200 eur roaming ca sa aibe access la facebook (cica pentru a i se trimite filmulete cu deszapezirea LOL)

    Pacat ca un asemenea specimen a ajuns primarul orasului Timisoara

  2. Parerea mea este ca esti prea flegmatica si cu atitudinea asta nu cred ca se rezolva nimic. Instigi numai oamenii sa fie si ei foarte revoltati pe capra vecinului, dar nu fac nimic defapt, doar stau si comenteaza despre actiunile celor din jur, astfel simtindu-se mai bine despre propria persoana.
    Te iei cateodata de lucruri nesemnificative, tot in batjocura. As putea si eu spune ca se zice „intrebari” si nu „inrebari” cum ai scris tu. Dar ce importanta are? E doar o greseala, nu are nici o valoare, restul articolului e foarte bine scris, decat ca demonstreaza ca sunt pusa sa te desfiintez, ceea ce scade credibilitatea mea, ma face sa nu ma mai iei in serios daca ma leg de asa lucruri marunte.
    Si sa nu uitam totusi ca ar trebui sa fii impartiala, nu? Am citit mai multe articole de-ale tale si pot spune ca in nici unul n-ai avut nimic pozitiv de spus. Mai sunt si lucruri bune facute de Robu, sau? Sau poate tu doar esti criticul lui personal.
    Eu cred ca vrei doar sa fii scandaloasa si sa te aprobe lumea (ceea ce se si intampla pentru ca lumii ii place sa comenteze despre altii).
    Nu sunt jurnalist, nici cu Robu, nici fara Robu. E pur parerea mea si am simtit nevoia sa o exprim, pentru altii mai mult (pe tine nu cred ca te afecteaza, trebuie sa castigi si tu o paine, chiar daca zici ca nu scrii dupa dictare, incearca sa scrii comentarii pozitive sa vezi ce se intampla). Oamenii trebuie sa-si dea seama ca atitudinea asta certareata nu ajuta la nimic. Si doar asta vad in jurul meu de ceva vreme incoace. Aleg sa-ti spun direct lucrurile astea, in loc sa vorbesc despre tine cu altii. E o diferenta.
    Eu nu spun sa taci, sa nu spui lucrurilor pe nume, dar nu uita ca voi, jurnalistii, formati oamenii, pareri, atitudini. Ai o responsabilitate!

  3. Felicitari Loredana! Pacat ca Timisoara doarme sau e plina de dobitoci care inca mai pun botu’ la ifosele „maretului lider” care, sunt sigur, era bun de agitator politic sau politruc prin Partid pe vremea comunistilor.

  4. Foarte bine scris, dar nu cred ca o sa inteleaga, cu toate ca are asa de multe „Titluri”
    Timisoreni! unde ati avut capul cand la-ti ales ca Primar??? Chiar credeti tot ce el va povesteste, minte cum deschide gura, singurul interes pe care il are, cum sa-si inmulteasca averea- atat!
    Dar mai aveti o sansa >>> la urmatoarea alegere de Primar! Oricare ar fii mai bun ca el!!!

    Domnule Presedinte Johannis, ce-ar fii sa va preocupati putin mai mult cu acest Primar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.