Garsonierele din Timișoara, de la cea mai scumpă la cea mai ieftină....

Garsonierele din Timișoara, de la cea mai scumpă la cea mai ieftină. Cum influențează POLUAREA prețul apartamentelor

1
DISTRIBUIȚI

blocuri

Piața imobiliară din Timișoara oscilează între extreme greu   de imaginat. Dacă vorbim numai de cele mai mici unități locative, cum ar fi garsonierelor, diferențele de preț sunt imense. Cea mai ieftină garsonieră, confort II, scoasă la vânzare la marginea orașului, într-o zonă intens și des poluată, cum este UMT, se vinde cu numai 10.700 de euro. Locuința este situată la etajul patru (din patru) al unui bloc construit în anul 1970 și are o suprafață utilă de 17 metri pătrați.

La polul opus, în centrul Timișoarei, o garsonieră amplasată într-un imobil istoric (într-unul din palatele din anul 1920, monument de arhitectură) are un preț cerut de proprietar 65.000 de euro.


Aceasta se află la primul etaj (din două) și are 57 de metri pătrați utili.

În zona centrală a Timișoarei, un apartament de două camere, cu 80 de metri pătrați utili, se vinde cu 130.000 de euro. apartamentul se găsește într-un imobil istoric, construit la 1932. Același tip de locuință, într-un bloc comunist, la marginea orașului costă, dacă decomandat și e la primul nivel, 19.000 de euro.

O discrepanță asemănătoare găsim și în ceea ce privește locuințele cu trei camere. În zona Lipovei, un apartament tricameral de 80 de metri pătrați, situat la etajul patru (din cinci), are un preț cerut de 80.000 de euro, în timp ce în centrul orașului, o locuință cu trei camere de 105 metri pătrați utili, are un preț cerut de 210.000 de euro (cu mobilier inclus).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.