Nicolae Robu, apel DISPERAT către timișoreni pentru sprijinirea sportului. Cum se laudă...

Nicolae Robu, apel DISPERAT către timișoreni pentru sprijinirea sportului. Cum se laudă cu performanța echipei la care componenta privată e cea mai mare

1
DISTRIBUIȚI

robu la poli07

Nicolae Robu a publicat azi pe pagina sa de Facebook un apel „către timișoreni, pentru sportul timișorean!”, prin care speră să atragă sprijin privat pentru echipele lovite de blocajul Curții de Conturi. Primarul Timișoarei nu uită să se laude că de când se află în funcție s-a ținut de cuvânt în ceea ce privește sprijinul pentru sport și prin urmare au apărut peste tot performanțe la nivel înalt.

Astfel, edilul-șef se laudă inclusiv cu trofeele de la rugby. Timișoara Saracens a câștigat din 2012 de două ori campionatul, de două ori Cupa României și prima ediție a Cupei Regelui din 2015, totuși clubul din Ronaț primește și cei mai mulți bani din sursă privată, bugetul fiind asigurat în proporție de 36% din această componentă. Nicolae Robu nu uită să vorbească de baschet sau fotbal, deși ACS Poli, care s-a ales cu cea mai mare felie, nu a obținut încă o performanță palpabilă.

”Când am candidat de Primar, am promis sprijin pentru sport. Pentru toate sporturile, dar, în mod special, pentru fotbal, pentru Poli.


ȘI M-AM ȚINUT DE CUVÂNT așa cum am făcut cu tot ce-am promis! Au fost alocați, din bugetul local, pentru sport, în acești ani de când sunt eu Primar, mai mulți bani ca oricând. Iar performanțele nu au întârziat să apară! S-au câștigat:
1. Campionatul României la Rugby
2. Cupa României la Rugby
3. Cupa Regelui la Rugby
4. Cupa României la Baschet
iar la fotbal, noua Poli a obținut două victorii de răsunet, dintre cele atât de râvnite în toată istoria noastră: una cu Dinamo (2-0) în 2012 și o alta cu Steaua (1-0) in 2015! Echipa de handbal, la un moment pe punctul de a retrograda, este astăzi pe locul 3, după 5 victorii consecutive!”, a scris Nicolae Robu.

Edilul-șef de pe Bega explică apoi din nou, cu majuscule, ceea ce consideră a fi o mare nedreptate din partea Curții de Conturi și speranța contestației. În fine, Nicolae Robu face un apel către timișoreni și companiile locale să sprijine ”ACUM” cluburile sportive de primă ligă. Un apel disperat care aduce aminte de mesajul rămas fără ecou al celor de la BC Timișoara.

”Fac apel la toate companiile timișorene, la cetățenii Timișoarei, să sprijine ACUM cele patru cluburi de prim eșalon ale orașului -ACS POLI (fotbal), RCM UVT SARACENS (rugby), BC (baschet), CH POLITEHNICA (handbal)-, cu donații în bani după putința fiecăreia / fiecăruia și prin cumpărarea de abonamente la meciuri. ACUM, CÂT ÎNCĂ NU E PREA TÂRZIU!”, se mai arată în mesajul lui Nicolae Robu. Dintre cele patru cluburi, doar ACS Poli și BC Timișoara eliberau abonamente în acest sezon. La rugby și handbal intrarea e gratuită.

1 COMENTARIU

  1. Ce se-ntimpla la Timisoara, este o mare nedreptate…s-au se interzice la toate Primariile sa sponzorizeze Sportu s-au ii lasa-n pace, nu se poate sa-ti alegi dupa sprinceana astia da si astia nu. Eu nu inteleg ce face Gabriela Sabo, daca nu a fost instare sa reglementeze printr-o lege forma de sponzorizare, inseamna ca nu are ce cauta in acel fotoliu. Sa fim intelesi, fara sport copii nostri {nu numai} devin bolnavi si drogati de diferite c vicii, cine urmareste acest lucru?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.