Traficanți recidiviști: doi bănățeni aflați sub control judiciar într-un dosar de trafic...

Traficanți recidiviști: doi bănățeni aflați sub control judiciar într-un dosar de trafic de droguri, prinși din nou cu substanțe interzise

0
DISTRIBUIȚI

perchezitii mascati traficanti (2) mod

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT au efectuat trei percheziţii la două persoane bănuite că ar fi continuat să efectueze operaţiuni cu droguri în Caraş-Severin, după ce în trecut au fost prinși și cercetați pentru aceeași infracțiune.

La finele săptămânii trecute poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin şi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, sub coordonarea procurorului DIICOT, au efectuat trei percheziţii la două persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi operatiuni cu substante susceptibile a avea efect psihoactiv.

„Din cercetări a reieşit că două persoane cercetate pentru constituirea unui grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive din luna iunie 2015 şi-ar fi reluat activitatea infracţională.


În urma percheziţiilor, au fost descoperite doze de fragmente vegetale susceptibile a fi substanţe interzise la deţinere, precum şi sisteme informatice şi sume de bani folosite sau obţinute din activitatea infracţională”, a informat Ancuța Chețan, purtătoarea de cuvânt a Poliției Caraș.

Faţă de cele două persoane, procurorul de caz a sesizat instanţa de judecată, cu propunere de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu măsura arestului preventiv.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.