În plină criză a apei calde, Nicolae Robu anunţă că va candida...

În plină criză a apei calde, Nicolae Robu anunţă că va candida pentru un nou mandat de primar în 2016. Ce planuri are UPDATE Reacția președintelui PSD Timiș

4
DISTRIBUIȚI
nicolae robu tricolor
Primarul Timişoarei, liberalul Nicolae Robu a declarat astăzi că va candida pentru un nou mandat. „În privinţa candidaturii, ce pot să vă spun este că o să asum candidatura pentru un nou mandat chiar dacă sunt foarte multe motive care m-au determinat să cântăresc foarte bine lucrurile înainte de a lua decizia. În momentul în care am intrat în politică desigur că s-a întmplat ceea ce era de previzionat, ceea ce chiar şi eu în toat naivitatea şi idealismul meu am aştepta să mi se întmple. Viaţa mi s-a schimbat în mod substanţial şi au pătruns în ea multe elemente de disconfort cu care nu m-am întâlnit înainte. Eu am fost un om focalizat pe producerea de rezultate şi după ce am intrat în politică o parte din timpul meu, din energia mea, a fost acaparate nu numai de muncă, ci şi de luptă. În momentul în care am devenit primar, am văzut că această funcţie este mult mai ingrată decât m-aş fi aşteptat. A fi rea e una, eu nu m-am dat în lături de la greu, dar a fi ingrată este altceva. Dar îţi trebuie măcar într-o anumită doză şi Kamikaze.


Altminteri dacă te-ai gândit numai la binele tău ca persoana şi al familiei tale la ce se întâmplă la ora actuală în România plecând de la salarizare şi de la modul în care eşti privit din diverse perspective, chiar nu poţi să pui pe talerul de beneficii mai multe decât este pe cel de ponoase”.

Robu a mai adăugat că „a asumat” proiecte de anvergură care vor schimba Timişoara în următorii ani şi că bucuriile avute în perioada când a fost primar au fost motivele pentru care a decis să intre în cursa pentru un nou mandat. Rugat să își dea o notă pentru cei trei ani de mandat, Robu a spus că „nu are rost să îmi dau eu notă acum cu așa de puține luni înainte de a-mi da notă votanții. Aștept să văd nota lor. E mai relevantă acea notă decât notă pe care mi-aș da-o eu”.

UPDATE Legat de anunţul făcut de edilul Nicolae Robu, şeful PSD Timiş, ministrul Comunicaţiilor, Sorin Grindeanu, a comentat că „există o boală Dunning-Kruger, un efect se leagă de faptul că cei care sunt afectaţi îşi apreciază competenţele în mod greşit şi se cred mai buni decât sunt în realitate. S-ar putea ca acest efect să fie valabil pentru unii domni care astăzi când 80.000 de familii din Timişoara sunt fără apă caldă să îşi continue agenda personală anunţând ceva ce ştie toată lumea, candidatura la Primăria Municipliului Timişoara. Ştiam deja că acest lucru se va întâmpla, noi ca şi opoziţie dorindu-ne să câştigăm primăria. Mi se pare nefericit mai ales pentru timişoreni şi pentru familile afectate şi care văd că agenda primarului nu are nicio legătură cu ei”.

4 COMENTARII

 1. Tov primar, pt noua campanie electorala iti sugerez o noua internare pe durata acestei, de data aceasta poate o sa invoci un transplant de par sau stiu eu ce alta problema medicala deosebita. Altfel de zdrobeste orice contracandidat in dezbateri. Pe probleme de administratie:0 pregatire, singurul plus, punerea in executare a proiectelor initate de fostu: timisoara 2010-2020, executare cu cantec ca a sa se intample cand nicimacar investitiile nu le gestionezi cum trebuie, santiere organizate aiurea, termene incalcate si riscul de a restitui banii europeni inapoi. Stii tu adresa le ADR vest. Asa ca asta ar fi cea mai buna stratteguie, fugi de dezbateri si te trezesti primar. Nu-i asa?

 2. incredibil, chiar sunteti lipsiti de scrupule, voi astia postaci in serviciu tov. primar sau PNL, chiar in halul asta ati ajuns? deci psd, grindeanu si greuceanu sunt vinovati de dezastru de la colterm!
  Asta este scuza voastra? deci datoriile colterm catre furnizorul Eon(cine stie cate mai sunt fata de alti furnizori) sunt din cauza psd-ului , a lui pinochio, alba ca zapada si alti? Cei din administratia Colterm, primaria, primarul si consiliul local sunt nevinovati, supercomopetenti. Sunteti penibili!!

 3. „per ponel” PSD ul e vinovat de dezastru din tara in principal ceilalti in secundar dupa natura dezastrului pe care l-au facut….Nu toti care comenteaza la un articol sunt postaci majoritatea sunt cetateni onesti care nu inteleg cum unii cetateni ai tarii asteia, intregi la cap, teoretic, cu ceva pregatire pot vota asa ceva PSD ul sau pot sa fie simpatizantii unui partid cu sorginte comunista si finantat anii buni de zile de KGB ….(sa distruga tara)…..
  Ati uitat cum era inainte de 90 ? Ati uitat robia ?
  sunt orase in tara unde psd ul a guvernat nestigherit 25 ani …rezultatul ? saracie lipsa de orizont depopulare , orase in care aproximativ 50 % din cetateni au plecat unde au vazut cu ochii iar din cei ramasi 50% sunt pensionari inca 25% sunt copii ….etc …nu prea ma ie nimeni sa munceasca …la privat la cel care produce plus valoare…plus valoare din cere traieste intreaga tara….
  Termoficarea din Timisoara va avea aceeasi soarta cu celelalte surori din alte orase VA MURI….
  iar intradevar PSD ul a mulso pana a omorato.
  REX

 4. De vina sunt toti politicienii din 90 incoace. Ideea e ca m-am saturata ca aceasta subspecie umana, adica politicianul, indiferent din ce zona politica vine, sa dea vina pe oricine altcineva, sa nu-si asume nicio raspundere si sa mai aiba tupeul sa fie a;les intrucat el „este cel mai ….cel mai”
  Asa au facut si nenorocitii de psedisti, si banditii de pdelisti, pana si taranistii cu cei 200 sau cati specialisti anuntau ca au pt a conduce tara(96-2000) au facut un cacat si acceasi atitudine sfidatoare fata de cetateanu am vazut-o si la astia. Un lucru este CERT, TOTI PROVIN DIN ACEEASI MAMA: PARTIDUL COMUNIST ROMAN. SOLUTIA ESTE EXTERMINAREA POLITICA A TUTUROR POLITICIENILOE PESTE 40 ANI. ASTIA TOTI SUNT COMPROMISI MORAL

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.