EXCLUSIV Noua organigramă a primăriei consfințește ÎMPĂCAREA dintre Nicolae Robu și viceprimarul...

EXCLUSIV Noua organigramă a primăriei consfințește ÎMPĂCAREA dintre Nicolae Robu și viceprimarul Stoia. Vezi MODIFICĂRILE prin care primarul încearcă să scape de problemele fierbinți înainte de alegeri UPDATE Reacția celor din primărie

0
DISTRIBUIȚI

robu-si-stoia

Modificarea organigramei Primăriei Timișoara pentru a treia oară în trei ani în administrația liberalului Nicolae Robu consfințește împăcarea dintre primar și viceprimarul Traian Stoia. Vă reamintim că anul trecut a fost un adevărat război între cei doi, pesedistul rămânând ca atribuții doar să se ocupe de Cantina de Ajutor Social, Căminul pentru pensionari, Serviciul Protecţia Persoanelor cu handicap, Protecţia copilului şi familiei, Centrul de zi Pentru voi şi Direcţia de asistenţă socială, Robu susținând că i-a luat coordoonarea unor departamente importante din Primăria Timișoara deoarece era „o vraişte peste tot pe unde a avut de lucru”. S-a ajuns până acolo încât viceprimarul Stoia a rămas fără secretare din dispoziţia primarului care l-a acuzat că „Este inadmisbil ca un viceprimar să voteze împotriva proiectelor echipei din care face parte, respectiv să încerce să le boicoteze, fie şi prin absenţă”. Serviciul administrativ a fost acum trecut deja în subordinea lui Stoia, acesta primind înapoi Direcţia Clădiri, Terenuri şi Dotări Diverse plus compartimentul Monumente, care anul trecut au fost date city managerului Sorin Drăgoi.

Surse oficiale din cadrul Primăriei Timişoara au declarat pentru PRESSALERT.ro, sub protecţia anonimatului, că decizia de modificare a organigramei a fost luată personal de Nicolae Robu care nu a ţinut cont de cele transmise de cei de la Resurse Umane.


Astfel, Serviciul banca de date urbane va trece din subordinea arhitectului şef la patrimoniu. Serviciul patrimoniu urmează să fie reorganizat, intenţionându-se schimbarea actualei şefe, Laura Koszegi. De asemenea, direcţia condusă de Mihai Costa urmează să fie „ciopârţită”. Prin noua organigramă, primarul Nicolae Robu vrea să scape, înainte de alegeri,  de alte două probleme fierbinţi – deszăpezirea şi anveloparea blocurilor, care vor fi date spre coordonare city managerului Sorin Drăgoi. Vă reamintim că anul trecut primarul a susţinut că a avut o factură de 3.000 euro când a fost în Dubai în concediu pentru că a descărcat filmuleţe cu deszăpezirea oraului. De asemenea, proiectul anvelopării blocurilor, în valoare de 10 milioane de euro, finanţat din fonduri europene, este în pericol de a nu fi finalizat până la sfârşitul anului din cauza ilegalităţilor comise în lanţ de reprezentanţii Primăriei Timişoara.

UPDATE Viceprimarul Traian Stoia a confirmat pentru PRESSALERT.ro faptul că „a trecut la mine serviciul administrativ, de câteva săptămâni. Într-adevăr mă ocup acum de Monumente și de multe altele”. City-managerul Sorin Drăgoi s-a declarat neștiutor, pe motiv că „nu am văzut organigrama, nu știu de unde aveți astfel de informații. Nu comentez zvonuri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.