Ministrul Sănătăţii, în vizită la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara. Ce...

Ministrul Sănătăţii, în vizită la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara. Ce eveniment medical important are loc în aceste zile

1
DISTRIBUIȚI

nicolae banicioiu 1

Ministrul Sănătăţii se află la Timişoara, astăzi, unde a vizitat Institutul de Boli Cardiovasculare de la Pădurea Verde. Nicolae Bănicioiu a venit în capitala Banatului pentru a participa la deschiderea unui eveniment medical important, Cursul Naţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie, Terapie Intensivă şi Medicină de Urgenţă.

„Deschiderea cursului a avut loc aseară, la Filarmonica Banatului. La eveniment a participat şi ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu”, ne-a declarat Ovidiu Bedreag, şeful secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă de la Spitalul Judeţean Timişoara.


De asemenea, astăzi, ministrul Sănătăţii a vizitat şi secţiile Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara. „A vizitat întreg institutul, scopul a fost stabilirea priorităţilor şi investiţiilor din punctul de vedere al Ministerului Sănătăţii şi, de asemenea, o evaluare corectă a situaţiei actuale în care se află institututul”, ne-a precizat Constantin Luca, directorul unităţii medicale.

Cursul Naţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie, Terapie Intensivă şi Medicină de Urgenţă este organizat de Societatea Română de Anestezie şi Terapie Intensivă, condusă de medicul timişorean Dorel Săndesc, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Nu mai puţin de 1.400 de medici şi asistente medicale din specialităţile anestezie, terapie intensivă, medicină de urgenţă şi alte specialităţi înrudite participă la evenimentul medical care are loc la CRAFT, în perioada 8 – 10 octombrie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.