PSD Timişoara, pe Facebook: „Nicolae Robu nu face decât să demonstreze că...

PSD Timişoara, pe Facebook: „Nicolae Robu nu face decât să demonstreze că imaginea de intelectual pe care o afişează este una cât se poate de falsă”

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu telefon live

Jignirea jurnaliştilor din urbea de pe Bega de către primarul Nicolae Robu a stârnit o primă reacţie din partea opoziţiei PNL. PSD Timişoara a postat pe Facebook un text prin care critic reacţia edilului.
„Nicolae Robu ne-a oferit astăzi o nouă mostră de mojicism după ce a jignit jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă a PNL Timiş.


Deranjat de întrebări, primarul Timişoarei nu a ezitat să arunce cuvinte grele, lăsând impresia unei disperări cauzate, probabil, de apropierea alegerilor şi amplificată de termenele întârziate ale lucrărilor din Timişoara. Că alege să discute pe un ton total neadecvat cu presa, e, în definitiv, problema lui Nicolae Robu. Însă o astfel de atitudine de vătaf aduce atingere şi imaginii întregului oraş pe care se presupune că îl conduce. În percepţia edilului Timişoarei, profesionalismul este reprezentat de „comediile” transmise prin „Facebook TV”, unde mingile îi sunt ridicate la fileu cu un talent întâlnit doar în sediul PNL. Considerăm că un astfel de comportament nu onorează un om aflat în fruntea unui oraş de talia Timişoarei, un profesor universitar care se consideră educat, erudit. Prin atitudinea dispreţuitoare la adresa presei timişorene şi a timişorenilor în general, Nicolae Robu nu face decât să demonstreze că imaginea de intelectual pe care o afişează este una cât se poate de falsă”, a transmis filiala municipală a social-democraţilor .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.