Reacția E.ON după ce a întrerupt furnizarea de gaze la Colterm: „Am...

Reacția E.ON după ce a întrerupt furnizarea de gaze la Colterm: „Am trimis numeroase notificări”. La ce sumă se ridică datoria totală

2
DISTRIBUIȚI

eon-gaz_tion.ro

Furnizorul de gaze naturale care a întrerupt alimentarea Colterm din cauza datoriilor a precizat că cifra exactă a restanțelor societății timișorene este de aproximativ 3 milioane de euro.

„Societatea Colterm S.A. din Timișoara a acumulat datorii semnificative faţă de E.ON Energie România, ca urmare a neachitării contravalorii gazelor naturale consumate.


La acest moment, valoarea totală a acestor datorii depăşeşte 12,6 milioane de lei, din care 10 milioane de lei reprezintă datorii restante. Întrucât obligaţiile de plată asumate de către Colterm S.A. prin contractul de furnizare a gazelor naturale încheiat cu societatea noastră nu au fost îndeplinite, E.ON Energie România a fost nevoită să sisteze în cursul zilei de joi, 1 octombrie a.c., alimentarea cu gaze naturale a punctelor de consum aparţinând societăţii de termoficare”, a transmis departamentul de comunicare al companiei.

Reprezentanții E.ON au mai spus că au transmis „numeroase” notificări către Colterm prin care au solicitat plata datoriilor, ultima dintre ele săptămâna trecută, însă fără rezultat. „Precizăm că E.ON Energie România şi-a îndeplinit toate obligaţiile contractuale asumate faţă de Colterm S.A. şi, în calitate de furnizor de gaze naturale, compania noastră a transmis numeroase notificări prin care a solicitat plata datoriilor, ultima dintre acestea fiind transmisă în 24 septembrie a.c. E.ON Energie România îşi exprimă încrederea că societatea Colterm S.A. va identifica o soluţie viabilă privind plata datoriilor, în conformitate cu obligaţiile asumate, astfel încât compania noastră să poată relua furnizarea gazelor naturale”, mai spune mesajul reprezentanților E.ON.

2 COMENTARII

  1. daca se mentine aceasta situatie, invit concetatenii sa ”redecoram” cladirea primariei.
    oare tov primar are apa calda in baia amenajata special la Primarie?
    oare nu tov primar anunta anul trecut, cam tot pe vremea asta, ca au fost platite toate datoriile ale calorului?
    invit pe toti cetatenii acestui oras satui de ineptiile si minciunile acestui primar la actiune intense prin intermediul mediei online sub forma postarii de comenturi in sensul demisiei acestei nulitati de primar.
    probabil ca si acum o sa vina cu vreuna din notele sale celebre prin care annunta calorul sa -si plateasca datoriile sau cu aruncarea responsabilitatiilor pe altii ca a devenit un adevarat sport in Primarie. Uite tov. primar, asta este sportul pe care ar trebui sa-l finantati din bugetul local: aruncarea raspunderii pe umerii altora! Asta asa ca sa-l faceti sport de masa, va sugerez si un titlu de proiect: Sportul pt totii primarii.

  2. Bravo, EON!!! Multumim ca ne lasati fara apa calda pentru ca va arde pe voi la buzunare! POzati acuma in virgine neprihanite. Mizati pe faptu ca se debranseaza lumea acum si vine la voi, dupa ce ati facut mizeria asta. Chiar ne credeti prosti? Imi doresc sa dati faliment, voi si monopolu vostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.