Timişoara, între narcisismul primarului Robu, incompetenţa Colterm şi tăcerea complice a PSD

Timişoara, între narcisismul primarului Robu, incompetenţa Colterm şi tăcerea complice a PSD

8
DISTRIBUIȚI

loredana codrut

Eu sunt, în mod declarat şi asumat, o mare fană a brand-ului Nicolae Robu. Aşa că astăzi voi prelua din arsenalul marelui om politic şi de administraţie nişte cuvinte extrem de uzitate. „Performer”, „indolent”, „penibil”, „incompetent”. Să începem.

Săptămâna trecută, joi, rămâneam fără apă caldă. După circa două ore, am sunat la dispeceratul Colterm unde am avut parte de prima minciună dintr-un şir lung şi penibil. E vorba de o avarie. Şi nu era chiar o minciună. Era o avarie, şi încă este, dar nu la rețea, ci la sistemul de management, care probabil e incompetent. Asta pentru că treaba lor e să furnizeze apă caldă, sarcină de care am văzut cum se achită. Cu precizarea că dacă PRESSALERT.ro nu publica ştirea cu datoriile Colterm, nu știa nimeni adevărata cauză pentru care mândria Banatului, cel mai evoluat oraş din Univers, condus nemapomenit de grozavul Nicolae Robu, a rămas fără apă caldă.

Desigur că directorul companiei, Mircea Cristian, e manager doar când e de bine, când poate râde voios lângă standuri în Piaţa Traian sau când ne anunţă că va introduce cândva contorizarea pe orizontală.


Despre datoriile companiei niciun cuvânt. O indolență CRASĂ pentru care nu poate fi demis. În schimb, ieri, primarul Robu a considerat că ar fi bine să își facă televiziune pe Facebook, unde să mai abereze despre proiecte fanteziste sau despre cum a mai asfaltat trei metri de drum prin Timişoara. Un fel de oglindă, oglinjoară de Iphone, cine e cel mai primar din țară? Un monolog penibil căruia nimeni nu pară să îi poată pune capăt. Şi până la urmă, cine să o facă? Directorii care tac mâlc doar ca să rămână pe funcţii, unde deservesc poftele lui Robu şi nedreptăţesc cetățenii? Membrii de partid care au cam toţi postura de ghiocel?

În altă ordine de idei, unii tac gratis. Căci dacă presa nu poate afla datoriile companiei şi primarul în loc să dea cifre se laudă că a readus societatea pe profit, și ne spune că va candida pentru un nou mandat fix în ziua când fraierii nu au apă caldă, şi că directorul Colterm merită un bonus care să să îi dubleze salariul pentru cum a condus compania, PSD Timiş tace mâlc. Probabil social-democraţilor li se pare normal ca în Timişoara să nu avem apă caldă. Sau poate ştiu deja că au pierdut lupta din 2016 pentru primărie. Sau poate nu le pasă. Sau poate nu pot să facă opoziție. Trei lucruri sunt certe: PSD ar trebui să facă opoziție nu împotriva lui Robu, ci pentru binele timișorenilor, apoi pentru că asta au promis şi, nu în ultimul rând, PSD să nu uite că şi cetăţenii care sunt nemulţumiți de prestaţia performerului Robu îi pot taxa și pe ei pentru lipsa de opoziție. Pentru că atunci când taci în faţa ilegalităţilor, ești părtaş, domnilor!

8 COMENTARII

  1. Tovarasul rrobu (primare care stie tot) merge pe principiul rosu: ”Măi tovarăși, nu fiți triști, pcr–iștii–s peneliști”!

  2. Cautati para din text, doamna Codrut, paragraful 3! Pică pară malaiată in gura lui nătăfleată! 😀 N-or fi directorii de la Colterm in stare sa dea caldura, dar dumneavoastra sunteti in stare sa scrieti un articol corect de la cap la coada? Ca vad ca la clont sunteti prima. O sa ma intorc sa vad daca mi-a fost validat comentariul si/sau daca textul a fost corectat. Macar una din doua 😀

  3. CODRUTO (sau cruduto! cum vrei tu!!) ai devenit clona lui grapinica: ,,Un monolog penibil căruia nimeni nu pară să îi poată pune capăt! gramatica dupa dictare este la tina ca la vanghelie, grapinica, gigi! si te mai dai mare (de fapt minuscula) jurnalista, cu studii marete la apelul de seara!!!

    • Si a mai gafat doamna Codrut la un articol. Pt ca nu stie sa citeasca declaratiile de avere. O mai las un an si o s-o destept. Ca e simplu sa faci articol din garsoniera, stand in fund pe scaun. Sau, si mai grav, copiindu-le de pe Tion, alte genii neintelese 😀 . Dar p-aia nu-i destept, ca nu-mi sunt dragi ca doamna Codrut 😀

  4. Hai sa ni-l imaginam pe domnul primar , in pragul iernii , gol-pusca stand la coada la baloane.
    Pai asta-i trebuie dumnealui?
    Nu mai bine isi ia o haina?
    Nu e asa simplu. Domnul primar nu are bani de haina ca i-a cheltuit pe acadele, zorzoane si sulimanuri…
    Raspunsul l-a dat (mormait, in barba,sa nu se auda) consilierul Boncea in emisiune la Pressalert:
    Primaria nu are bani sa plateasca gazul !!!! De aici pleaca totul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.