Un bărbat a murit pe loc, după ce a fost lovit în...

Un bărbat a murit pe loc, după ce a fost lovit în cap de un trunchi de copac. Cum s-a petrecut tragedia UPDATE Cine va fi tras la răspundere

0
DISTRIBUIȚI

accident-padure

Un accident stupid i-a adus sfâtșitul unui bărbat care a mers, astăzi, la pădure pentru a aduce lemne. Totul s-a petrecut în localitatea Pădureni, iar medicii sosiți la fața locului nu au mai avut ce face pentru bărbatul care a decedat pe loc.


„Un trunchi de copac înalt de 8 metri manipulat de doi bărbați i-a căzut în cap persoanei respective și a strivit-o. Oamenii au sunat imediat la 112 si au anunțat SMURD, însă echipajul de urgență nu a mai putut face nimic decât să constate decesul”, ne-au declarat reprezentanții ISU Banat.

UPDATE Conform IPJ Timiș, un bărbat de 57 din Liebling a angajat ca zilier un consătean de 39 de ani, să îl ajute să care lemne. Cel care l-a angajat se afla la volanul unui tractor după care trăgea un lemn. Lemnul respectiv a lovit un copac putrezit care a picat peste bărbatul de 39 de ani și l-a ucis pe loc.

Poliția face cercetării, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă pe numele bărbatului care conducea tractorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.