Decizia judecătorilor în cazul chirurgului timișorean care a cerut MITĂ pentru o...

Decizia judecătorilor în cazul chirurgului timișorean care a cerut MITĂ pentru o operație pe inimă. Ce interdicții are

1
DISTRIBUIȚI

caius streian

Judecătorii Tribunalului Timiș l-au pus sub control judiciar, pentru două luni, pe chirurgul Caius Glad Streian de la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara.

De asemenea, instanța de judecată a stabilit și că medicul nu-și mai poate exercita profesia pe durata în care se află sub control judiciar, nu are voie să părăsească Timișoara fără încuviințarea procurorului, nu are voie să contacteze și să se apropie de denunțător sau de rudele acestuia și trebuie să se prezinte, periodic, în fața procurorului de caz.


Măsura poate fi contestată în 48 de ore la Curtea de Apel.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, medicul ar fi cerut unui pacient 6.000 de lei pentru o operație pe inimă. Marți, chirurgul a fost prins în flagrant când încasa jumătate din sumă, respectiv 3.000 de lei.

Foto: Evenimentul Zilei

1 COMENTARIU

  1. Flagrantul despre care se vorbeste este clar o inscenare a DGA menita sa compromita corpul medical de valoare care a mai ramas in tara! Ceea ce este o mare tampenie care se va intoarce impotriva lor si a noastra, a tuturor. Este inadmisibil cum presa isi permite sa faca aprecieri de mita, spaga la adresa doctorului Streian si sa vehiculeze tot felul de cifre preluate de pe surse obscure ca si cand medicul ar fi deja judecat si conamnat!
    Flagrantul s-a facut dupa ce pacientul a fost operat, deci nu poate fi vorba de nicio conditionare!!! Denuntatoarea este o femeie simpla de la tara, care a fost folosita de DGA pentru a inscena toata aceasta mizerie.

    STIRE DE ULTIMA ORA: Astazi (13.11.2015) un complet de judecata de la Curtea de Apel a respins inca o data cererea procurorilor de arestare preventiva a medicului pe 30 zile. Procurorii au argumentat ca medicul este UN PERICOL PUBLIC, iar lasarea lui in libertate ESTE O AMENINTARE LA ADRESA SOCIETATII !!!!!! Astfel, un medic care salveaza vieti a devenit INAMICUL PUBLIC NR 1 in acceptiunea procurorilor.
    Doctorul Streian s-ar fi aparat personal spunand ca pacientul operat de el este inca la terapie intensiva si are nevoie in continuare de asistenta medicului curant, intreband retoric: “Cine raspunde daca pacientul operat face o complicatie sau moare? Cine poate sa dea cele mai exacte detalii despre operatie?” Se pare ca asta nu conteaza…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.