Fiul primarului Nicolae Robu, soluţie SURPRIZĂ pentru a evita să-i fie demolat...

Fiul primarului Nicolae Robu, soluţie SURPRIZĂ pentru a evita să-i fie demolat garajul de către tatăl său. De ce să se lupte proprietarii în instanţă

2
DISTRIBUIȚI

garaje complex

Desființarea garajelor din Timișoara rămâne o prioritate pentru primarul Nicolae Robu. Subiect de nemulțumire pentru cetățenii care nu au primit despăgubiri după ce construcțiile lor au fost demolate, problema garajelor din Timișoara îl face pe primarul Nicolae Robu să se laude din nou.

Acesta a declarat recent că știe că va atrage antipatia multor cetățeni „spunând atât de direct că vom desfiinţa toate garajele. Eu nu vreau ca unii oameni să își dea banii pe garaje şi să constate că ele se vor demola. Le vom demola şi o vom face de dragul acestui oraş. Pentru ca dincolo de infăţişarea de oraș modern şi civilizat oraşul să poată oferi locuitorilor spaţii de parcare civlizate şi spaţii verzi”.


Primarul susține că a fost lăudat în repetate rânduri pentru felul în care a amenajat noile spații, chiar și de către cei care inițial au fost revoltați că nu își mai pot folosi garajele pentru a-și depozita murăturile. Pe de altă parte, edilul susține că înțelege frustrarea celor care nu au primit despăgubiri pentru că nu aveau prevăzută o astfel de clauză în contract. „În astfel de situaţii, soluţia este să meargă în instanţă să ceară depsăgubire, dar să nu se opună demolării, că nu îi ajută cu nimic să blocheze proiectele oraşului. Dacă judecătorii vor considera că li se cuvine despăgubire, noi ne vom conforma, dacă judecătorii vor stabili că nu se cuvine, trebuie să se conformeze ei”, a mai spus Robu.

Mai mult, primarul le-a povestit jurnaliștilor că și familia sa este afectată de acest proces de demolare a garajelor. Mai exact, fiul edilului are o asemenea construcție primită de la socrii săi. Edilul a spus că pentru a evita ca garajul său să fie demolat, fiul său vrea să i-l vândă, astfel încât primarul Robu să sfârșească prin a-și demola propriul garaj.

2 COMENTARII

  1. Si noi avem garaje in Galati, s-au mai demolat cateva, dar nimeni nu a primit nicio despagubire. Undeva e o buba de s-au oprit din darmat garaje.. poate asteapta iar alegerile primarasul nostru si sa ne bage in gura gogosele „demolez toate garajele, fac spatii verzi si locuri de joaca pentru copii” iar noi sa le papam rapid si sa dam cu stampila „oriunde in patratul ala unde scrie Marius Stan” …

  2. Nu va mai bateti joc de noi relatand balivernele scornite de iobagul din Bocsig: la vanzarea oricarui garaj construit pe teren concesionat este necesara o adeverinta eliberata de primarie, care sa ateste ca terenul pe care este construit garajul nu este revendicat, respectiv ca nu se prevede demolarea garajului. Asa ca vanzarea se va putea face doar in conditiile obtinerii adeverintei de catre primar, sau de fiul sau, prin abuz. Nu ar fi singurul, de altfel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.