Președintele Klaus Iohannis, SOMAT să iasă în stradă. Cine a lansat apelul

Președintele Klaus Iohannis, SOMAT să iasă în stradă. Cine a lansat apelul

3
DISTRIBUIȚI

iohannis in centru (1)

Societatea Timișoara și Academia de Advocacy au transmis, miercuri, un apel public președintelui țării.

”Pentru asta v-am ales Președinte, Dle Klaus Johannis !!!
”Iesiti din casa, dacă vă pasă”, acesta a fost manifestul societătii civile de ieri de pe străzile capitalei si a cinci orase mari din tara.


Si, ne pasa! Am dovedit încă o dată că nu ne lăsăm călcați în picioare! Vă amintiți solidaritatea de care am dat dovadă la alegerile din 2014? Am dovedit și atunci că ne pasa. Acum, domnule Președinte, este momentul să rasplatiți așteptările românilor care au produs miracolul alegerii Dvs. Ieri, românii v-au pus în mână „puterea” de a schimba scena politică româneasca! Așteptările românilor astăzi sunt enorme și toți ochii sunt ațintiți către cel în care au crezut în 2014. Vă rugăm nu ne dezamăgiți” – acesta este mesajul transmis de Florian Mihalcea, președintele Societății Timișoara și Radu Nicosevici, președintele Academiei de Advocacy.

3 COMENTARII

  1. Pentru ce sa iasa in strada Presedintele tarii?! Sa se intalneasca cu membrii unui nou partid, Partidul Colectiv, initiat de un nomenclaturist politic, traseist politic, tanar si nelinistit, care cu ajutorul cozilor de topor incerca sa se cocotzeze pe mormintele nevinovatilor pieriti in incendiul clubului Colectiv din Bucuresti?!… Eu cred ca menirea Presedintelui, ales democratic, in orice stat democratic este sa asculte vocea norodului, sa discearna ce este adevar si ce este diversiune si sa schimbe un sistem putred, canceros, preluat de la clanurile mafiote, intr-un sistem cat de cat tratat, revigurat, insanatosit care sa corespunda idealurilor noii generatii( pe cat se poate a noii generatii in integrul ei, nu numai a celei constituite din copii „parintilor” lor!!!)…

  2. klaus este acel u s l-ist cu fata umana si gura tacuta care a pornit in 2012 cu ponta !!!dece credeti ca ponta nu a plecat din palatul victoria la cererea lui klaus??? ,,,asta a fost intelegerea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.