ŞOCANT Tânăr ÎNJUNGHIAT în INIMĂ de un elev din Timişoara. Medicii încearcă...

ŞOCANT Tânăr ÎNJUNGHIAT în INIMĂ de un elev din Timişoara. Medicii încearcă să-l salveze UPDATE 3 Tânărul A MURIT

6
DISTRIBUIȚI

cutit sange

Incident şocant petrecut în urmă cu puţin timp la Timişoara. Un elev de la Liceul Ferdinand din oraş ar fi înjunghiat un alt tânăr în inimă, pe stradă. Medicii l-au găsit pe adolescent în stop cardiorespirator. Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Municipal Timişoara, unde a fost băgat în sala de operaţie.

„Pacientul are o leziune la nivelul cutiei toracice, după ce a fost înjunghiat. Este în sala de operaţie, medicii încearcă să-l stabilizeze, l-au găsit în stop cardiorespirator.


Pacientul este în stare critică”, ne-a declarat Octavian Mazilu, directorul Spitalului Municipal Timişoara.

„Din primele informaţii, incidentul s-a întâmplat pe stradă, deci în afara şcolii. Elevul care l-a înjunghiat pe tânăr este înscris la Liceul Ferdinand, potrivit directorului şcolii”, ne-a spus şi Aura Danielescu, inspectorul şcolar general al judeţului Timiş.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „Este vorba despre un conflict spontan între un tânăr de 17 ani şi unul de 21 ani, în urma căruia tânărul de 21 ani a fost înjunghiat în zona toracelui. Tânărul de 21 ani a fost transportat la Spitalul Municipal Timişoara pentru acordarea îngrijirilor medicale. Incidentul s-a întâmplat pe strada Telegrafului. Urmează să stabilim exact dacă au fost doar doi tineri implicaţi sau mai mulţi şi de la ce a pornit conflictul”, ne-a declarat Mirela Drăghicioiu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Timiş.

UPDATE 2 Inclusiv agresorul, Corvin Francesco, 17 ani, a fost adus la Spitalul Municipal Timişoara, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale, deoarece a fost rănit în timpul conflictului. La spitalul municipal au sosit inclusiv poliţişti de la investigaţii criminale pentru continuarea cercetărilor.

UPDATE 3 Tânărul înjunghiat în inimă a murit. Anunțul a fost făcut de familia sa, după ce toate eforturile medicilor de a-l salva au fost în zadar.

6 COMENTARII

  1. Sa moara toti de la serviciul de investigati criminale timis…….din cauza lor se intampla nenorocirile astea…..trebuie sa moara omul sa isi faca si ei treaba!!!!!!in timp ce protejati lor umbla liberi pe strazi

    • Sa mori tu ca nu ai baut azi??? Spune mai retardatule cum sa previna conflictele spontane? Doi prosti, asa ca tine, se cearta pe strada si se inteapa cu cutitul… Fa tu prevenire la asta. Daca nu au facut mamele avort sa previna din fasa nu mai face nimeni. O fi si ala mare interlop la 17 ani de il protejeaza politia. Lasa ca acum e arestat si nu te mai bate si iti fura banii de suc si napolitane cand iesi din casa
      Asa ca hai fuguta in Piata Victoriei ca la cate s-au strigat azi acolo merge si un retardat cu JOS SIC 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.