S-a umplut paharul la Metalul Reșița. Gest EXTREM făcut de jucători în...

S-a umplut paharul la Metalul Reșița. Gest EXTREM făcut de jucători în Liga a II-a

0
DISTRIBUIȚI

protest-jucatori-metalul-resita

Situație incredibilă în anul 2015 în fotbalul românesc de eșalon secund. Fotbaliștii Metalului Reșița au ajuns la capătul răbdării după ce au jucat fără a fi plătiți în acest sezon. Anițoiu și compania au pătruns pe teren la meciul de azi de la Satu Mare doar pentru a afișa bannerul ”Fotbalişti 2015 = sclavi”. După trei minute au părăsit gazonul, refuzând să evolueze.

Conform liga2.ro la unii jucători ai Metalului, cei care au făcut parte din lotul ediției trecute de campionat, s-a ajuns și la zece luni de întârziere cu salariile. Un episod șocant a avut loc și la Mioveni, când, relatează gsp.ro, jucătorii nu au fost lăsați să se întoarcă acasă cu autocarul echipei. Patronul Cătălin Rufă e în conflict deschis cu primarul Reșiței, Mihai Stepanescu.


De suferit are clubul din Valea Domanului, aflat în insolvență și ajuns codaș în seria vestică a Ligii a II-a. Autoritățile refuză implicarea iar patronul nu achită nimic jucătorilor.

”Pentru fotbalul românesc”, ”Murim de foame”, ”Fotbalul românesc, în derivă! AJUTOR!!!”, ”Nu este normal ca în fotbal să trăieşti din bani părinţilor!!!”, ”#RESPEKT”, ”STOP AMATORISMULUI!!!” şi ”Opriţi SCLAVIA!!!”, au fost textele de pe tricourile jucătorilor care trebuiau să evolueze la Satu Mare. Reșițenii au stat doar trei minute pe gazon după care arbitrul a fluierat finalul meciului. Olimpia Satu Mare va câștiga cu 3-0 la masa verde. După startul campionatului rosso-nerii au apelat, în mod ciudat, la serviciile unor străini. În tot acest timp galeria Guardia Rosso-Nera și-a îndreptat speranțele spre echipa de Liga a IV-a, CSM Școlar Reșița.

Haos și la Caransebeș

Nici celălalt club din Caraș aflat în liga secundă nu se simte mai bine. Așa cum multă lume intuia, ”proiectul italian” s-a dovedit un fiasco. Antrenorul Giovanni Pisano a fost dat afară. Pe lângă rezultatele proaste cu ”gugulanii”, aflați acum pe 12, italianul a dat dovată de ”indisciplină” conform oficialilor de pe Timiș și Sebeș. Mai periculos, echipa se confruntă cu șapte memorii depuse la FRF de foști sau actuali jucători.

Foto: liga2.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.