TSD Timișoara, meci caritabil pentru ajutorarea unei fetițe bolnave. Ce glorii ale...

TSD Timișoara, meci caritabil pentru ajutorarea unei fetițe bolnave. Ce glorii ale fotbalului au luat parte la eveniment

0
DISTRIBUIȚI

Meci TSD

Eveniment caritabil organizat astăzi de TSD Timişoara pentru a strânge banii necesari ajutorării unei fetiţe de doar 7 ani, Aicha, care suferă de o boală ce necesită un tratament costisitor.


Șase echipe, formate din medici, oameni de afaceri, jurnaliști, foste glorii ale fotbalului timișorean, primari și membri ai PSD s-au înscris în competiţie, iar la finalul partidei familia fetiţiei a primit sumă care va acoperi o parte a tratamentului.

”Aș vrea să le mulţmesc colegilor mei care s-au implicat și au pus mult suflet în organizarea acestui eveniment. Ne-am dorit foarte mult să o putem ajuta pe Aicha și cred că am reușit, însă sprijinul nostru pentru ea nu se va rezuma la acest turneu caritabil. Aicha va avea nevoie de sprijin în continuare și vom încerca să îi fim de folos și de acum înainte”, a declarat Cristian Dolecek, președintele TSD Timișoara. Merită spus că locul I a fost ocupat de fostele glorii ale fotbalului timișorean, printre care se numără Silviu Bălace, Ovidiu Petre, Petre Vlătănescu sau Romeo Malac, locul II a fost adjudecat de jurnaliști, iar locul III de echipa oamenilor de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.