ACS Poli visează la un cadou nesperat pe terenul Stelei. Ce a...

ACS Poli visează la un cadou nesperat pe terenul Stelei. Ce a spus Florin Marin despre forma echipei pregătite de Reghecampf

1
DISTRIBUIȚI

POLI STEAUA PRIMA REPRIZA12_resize florin marin

Timișorenii au rămas cu doar cinci victorii în acest sezon de Liga I. ACS Poli joacă în ultima rundă programată în 2015 la Pitești, cu Steaua, echipă aflată în revenire de formă de când a fost preluată de Laurențiu Reghecampf. Florin Marin a lăudat forma fizică a bucureștenilor, dar păstrează speranțe pentru o surpriză în ciuda problemelor.

ACS Poli a învins Steaua în tur, 1-0, într-un meci considerat o mare surpriză. Bucureștenii și-au luat apoi revanșa în Cupa Ligii. Între timp aceștia au fost preluați de Laurențiu Reghecampf, care pare să aibă un om cheie în staff, preparatorul fizic Thomas Neubert.

”Steaua arată foarte bine din punct de vedere fizic, în timpul scurt de când a preluat echipa Reghecampf.


Preparatorul fizic probabil are metode miraculoase. A reușit să aducă echipa la un potențial fizic foarte bun. S-au jucat vreo 26 de jocuri. În cele trei jocuri echipa a arătat bine: victorie cu Craiova și două victorii cu Viitorul… Traverseaza o perioadă bună. Le-au revenit jucătorii accidentați. Reghecampf le-a dat încredere jucătorilor care erau accidentați. Nu e ușor, sper ca până la ora jocului să depășim această situație. Să se concentreze total asupra acestui joc. Echipa are posibilități să obțină un rezultat bun… Ar fi un cadou foarte frumos, ne dorim foarte mult acest lucru”, a declarat Florin Marin.

La fel ca în toate jocurile din acest sezon bănățenii au absențe. Luchin, Rufino și Zicu sunt absențe certe, în timp ce Cânu și Scutaru sunt incerți. E așteptat înapoi în teren, Dorin Goga, după o lună de pauză. ”Goga a intrat în programul normal de pregătire. E un jucător de calitate, care poate oricând să facă diferența. Mă bazez foarte mult pe el, sunt alți jucători din lot care pot să le pună probleme celor de la Steaua”, a precizat tehnicianul lui ACS Poli.

Meciul FC Steaua București – ACS Poli Timișoara se dispută luni, de la ora 20.30, pe Stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești. ”Am avut șansă cu vremea, nu am mai jucat în carierea mea până la sfârșitul lunii decembrie, dar nu e o problemă, se joacă pe orice anotimp, depinde de programul competițional”, a conchis Marin cu referire la data avansată, 21 decembrie, în care se va disputa ultimul joc din an.

1 COMENTARIU

  1. Ce se intampla cu aparatorii nostrii sunt vesnic accidentati ,cu toate ca nu e un meci fara gafe in aparare ,cu consecinte pe tabela ,mijlocasii si atacantii fac fata pana in aproximativ minutul 80 . Nea Marine fa ceva ,ca jocul merge in general ,dar rezultatele se lasa asteptate.Hai Poli in preajma Nasterii Domnului ,renasteti si voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.