Vrei ca Moş Crăciun să-i aducă darurile prichindelului tău? Cât costă să...

Vrei ca Moş Crăciun să-i aducă darurile prichindelului tău? Cât costă să închiriezi unul, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

mos craciun1

Moş Crăciun se lasă închiriat, şi în acest an, la Timişoara. De câţiva ani, unii părinţi nu-şi mai roagă vecinii sau prietenii să îmbrace costumul de Moş Crăciun pentru a le face o surpriză prichindeilor, ci apelează la serviciile unor oameni care tocmai cu asta se ocupă.

Aşa se face că, în această perioadă, cel mai căutat personaj este Moş Crăciun, care pare aproape real, cu barbă albă şi costum roşu. La Timişoara, Moş Crăciun poate fi închiriat cu cel puţin 100 lei, iar tarifele ajung chiar şi la 250 lei pe oră, dacă vine însoţit de diferite personaje îndrăgite de prichindei.

„Dintre toate personajele copilăriei, nu există altul mai iubit şi mai aşteptat decât dragul şi bunul Moş Crăciun.


Nimic nu se compară cu emoţiile şi zâmbetele copiilor atunci când primesc darurile mult visate direct din sacul Moşului. Sună din timp şi rezervă întâlnirea cu Moş Crăciun”, – aşa sună unul din anunţurile postate pe Internet. În acest caz, Moş Crăciun se lasă închiriat în schimbul sumei de 150 lei pe oră.

„Dragii Moşului, ca în fiecare an, Moş Crăciun se pregăteşte să vină la voi tocmai din Laponia, încărcat cu multe daruri, speranţă şi gânduri frumoase. Pentru ca Moş Crăciun să vă găsească mai uşor şi pentru a fi prezent din timp la copiii dumneavoastră, nu ezitaţi să-l contactati”, scrie o firmă din Timişoara pe Facebook. Aceasta este dispusă să închirieze Moşi Crăciuni pentru serbări la şcoală sau la grădiniţă în schimbul sumei de 150 lei/oră, iar pentru evenimente în cadrul firmelor tariful este de 200 lei/oră. Timişorenii care-şi doresc ca Moş Crăciun să vină acasă la copilul lor în seara de ajun pentru cel mult 30 minute, trebuie să scoată din buzunar 150 lei. Iar dacă vor să vină însoţit şi de Mickey Mouse, Albă ca Zăpada sau un spiriduş, tariful este de 250 lei/oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.