Mai multe curse DECALATE de pe aeroportul din Timișoara. Care este cauza...

Mai multe curse DECALATE de pe aeroportul din Timișoara. Care este cauza și ce s-a întâmplat cu pasagerii

0
DISTRIBUIȚI

aeroport-ceata

Mai multe curse de avion care trebuiau să aterizeze la Timișoara sau să decoleze de pe Aeroportul Internațional Traian Vuia circulă cu întârziere.

La această oră zborurile Wizz Air care ar trebui să plece spre Frankfurt și Valencia au fost decalate, primul cu o oră și jumătate, iar al doilea cu peste două ore. Ceva mai devreme au așteptat ore în șir în aerogară pasagerii pentru Bari, Barcelona și Memmingen.

De această măsură sunt afectate sute de persoane.

Directorul operaţional al Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara, Marian Chivu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că peste 300 de persoane au aşteptat ore în şir în aerogară decolarea unor avioane care nu s-au putut ridica de la sol din cauza ceţii.

„Cinci ore şi jumătate au întârziat cursele care ar fi trebuit să decoleze spre Bari şi Barcelona.


Prima cursă a decolat la ora 17.30, însă cea de Barcelona nu a plecat încă. Întârziere de o oră şi jumătate a avut şi cursa spre Memmingen. Au fost 300-320 de pasageri care au aşteptat în aerogară să se risipească ceaţa şi acum au mai rămas pasagerii pentru cursa de Barcelona. Avertizarea de ceaţă era până pe la prânz, însă prognoza meteo nu s-a adeverit de data aceasta”, a spus Marian Chivu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.