Finul deputatului Alin Popoviciu, numit OFICIAL în funcția de prefect al judeţului...

Finul deputatului Alin Popoviciu, numit OFICIAL în funcția de prefect al judeţului Timiş. Vezi cum se schimbă structura conducerii prefecturii

4
DISTRIBUIȚI

mircea bacala sampanie 2 p

Este oficial, noul prefect al judeţului Timiş este Mircea Băcală. Schimbarea anunţată de PRESSALERT.ro încă de la 1 decembrie a fost pusă astăzi în aplicare, prin intermediul unei hotărâri de guvern.

„PROIECT DE HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Timiş de către domnul Marossy Zoltán Gheorghe 12.PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aplicarea mobilităţii pentru domnul Dogariu Eugen din funcţia publică de prefect al judeţului Timiş în funcţia publică de subprefect al judeţului Timiş 13.PROIECT DE HOTĂRÂRE privind numirea domnului Băcală Mircea în funcţia publică de prefect al judeţului Timiş”, sunt actele care au fost emise de Guvernul României şi prin care schimbarea este consfinţită.

Astfel, noul prefect al judeţului Timiş este Mircea Băcală, noul subprefect este Eugen Dogariu – fost prefect – şi fostul subprefect Zoltan Marossy va reveni pe postul ocupat la Consiliul Judeţean Timiş, în cadrul Departamentului de de Investiţii. Odată cu publicarea în Monitorul Oficial deciziile vor deveni definitive şi se vor pune în aplicare.

În data de 1 decembrie, Băcală declara pentru site-ul nostru că „eu ştiu doar că este o sentinţă definitivă din 2013 și de doi ani fac demersuri ca să fie pusă în aplicare.


Prin sentință s- a constatat că am fost eliberat din funcţie ilegal şi s-a dispus numirea în funcţia de prefect în baza concursului promovat în 2009. Şi eu şi actualul prefect am dat examen pe post. Când premierul Boc l-a eliberat din funcţie, domnul Dogariu a intentat proces, a câştigat şi a fost repus pe funcţie de PSD după picarea guvernului Ungureanu. Eu am termen până în octombrie 2016 de a executa această hotărâre. Eu nu vreau să ajung să pun în executare guvernul”. Mircea Băcală este finul deputatului PNL Alin Popoviciu.

Fostul prefect Eugen Dogariu nu a putut fi contactat până la ora redactării acestui material.

4 COMENTARII

  1. Bacala a fost implicat si in scandalul cu terenuri de la prefectura!!!sa nu uitam de atunci cand șoferul lui conducea cu viteza si un polițist din Lugoj l-a oprit si acesta a fost înjurat si înjosit…

  2. Si cam ce altceva a mai facut Bacala asta? Atat doar?
    Slab mandat daca doar atat, nasol. Altii puteau mai mult. La Iasi nu a pierdut vremea a pus omul mana si a facut, la Galati la fel, cu de toate fals, uz de fals şi deturrnare de fonduri, asta e cu soferu vitezoman si cu un scandal „povestit” de unii din presa. Pardon!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.