„Pavarotti din Banat” a lansat un album cu melodii de Crăciun VIDEO

„Pavarotti din Banat” a lansat un album cu melodii de Crăciun VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

costel busuioc

Supranumit „Pavarotti din Banat”, Costel Busuioc lansează de Crăciun un „lyric video” la piesa de iarnă „În noaptea sfântă de Crăciun”, piesă ce se găsește pe albumul „De Crăciun, acasă”, lansat recent.

Albumul lui Costel Busuioc conține 11 dintre cele mai cunoscute colinde printre care „Noapte de vis” de Franz Gruber, „O, ce veste minunată”, „Adeste Fideles”, „Moș Crăciun”, „Holy Night”, piese interpretate împreună cu Orchestra Arcadia din Craiova.

Ieșean prin naștere, Busuioc a ajuns de tânăr a Timișoara în căutarea unui trai mai bun.


Aici și-a întemeiat o familie, iar ca să o întrețină a lucrat ca om de serviciu la o firmă care avea contract cu Gara de Nord. Succesul însă nu l-a ocolit, chiar dacă, inițial așa părea.

Iubitor al muzicii clasice și cântăreț fără studii de specialitate, Busuioc a încercat în mai multe rânduri, fără succes, să își facă intrarea în lumea operei. Pentru a-și întreține familia, a plecat în Spania, unde s-a angajat ca muncitor. Acolo și-a făcut curaj să participe la concursul muzical Hijos de Babel (Fiii Babilonului), emisiune dedicate emigranților stabiliți pe pământ spaniol. La începutul anului 2008, în noaptea de 12 spre 13 martie, a fost anunțat drept câștigător. Rezultatul a implicat încheierea unui contract între Busuioc și Sony Music.

Albumul „De Craciun, acasă” este disponibil in toate magazinele de specialitate, precum si online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.