Sorin Brîndescu, încântat de parcursul EXCELENT cu ASU Poli în turul C-ului....

Sorin Brîndescu, încântat de parcursul EXCELENT cu ASU Poli în turul C-ului. Cum arată planurile alb-violeților pentru retur

0
DISTRIBUIȚI

asu poli motru (10)

ASU Politehnica a depășit așteptările celor mai înfocați druckeri în această toamnă. Nou promovata alb-violetă a încheiat anul 2015 pe locul 1 în Seria a IV-a a Ligii a III-a. Tehnicianul Sorin Brîndescu e mulțumit de elevii săi, pe care vrea să mizeze și în eșalonul imediat superior. Apar însă și zvonuri că pe ”Știința” pot sosi întăriri chiar de la concitadina ACS Poli.

94 de ani de Poli au fost sărbătoriți ieri cu un succes de ”Băieții în ghete”. Formația susținută de ultrași a trecut cu 1-0 de Măgura Cisnădie și are un avans de trei puncte față de Cugir în pauza de iarnă. ”În vară ne gândeam că vom munci, că vom fi o echipă competitivă, dar n-am anticipat că vom avea un parcurs atât de bun, că vom termina turul pe primul loc. Dar, în același timp, acest parcurs ne obligă la mai mult. Vom avea un retur mult mai greu, cu o presiune foarte mare. De aceea, suntem obligați să facem o pregătire foarte bună în iarnă și să ne păstrăm locul în retur”, a declarat Sorin Brîndescu, citat de druckeria.ro.

Antrenorul lui ASU Politehnica anunță că nu-și dorește multe schimbări în pauza dintre tur și retur.


Brîndescu le acordă încredere și în B lui Gălan și compania. ”Nu vor fi foarte multe schimbări. Nu am fost atât de drastic cu schimbările nici în vară, le-am și spus băieților că mizez pe continuitate. Poate că unii se gândeau anul trecut, în Liga a IV-a, că dacă vom promova, vor veni alți jucători. Am reluat această discuție chiar în această săptămână, după eșecul cu Mama Mia. Le-am spus că mizez pe ei și în Liga a II-a. Noi trebuie să ne creștem nivelul prin jocuri. Fotbaliști foarte buni în România nu prea există, iar pe bani puțini nici atât”, a precizat Sorin Brîndescu. Acesta a comentat și zvonurile conform cărora Alex Popovici și Adrian Poparadu ar putea juca din primăvară pe ”Știința”: „Este prima oară când aud acest lucru, dar ușa e deschisă oricărui jucător de valoare. E foarte greu totuși să aduci jucători de Liga I, obișnuiți cu salarii în euro. La noi, condițiile sunt mult mai limitate”.

ASU Poli nu ia imediat vacanță și are deja planurile făcute pentru pregătirea de iarnă. Timișorenii se mai antrenează două săptămâni și apoi intră în vacanță. Reunirea echipei e stabilită pentru data de 18 ianuarie. Sorin Brîndescu le-a comandata deja elevilor săi un cantonament de zece zile care va începe pe data de 26 a primei luni din anul 2016. Amicalele sunt și ele în curs de rezolvare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.