Sponsorizări făcute de RATT, în vizorul IPJ Timiș. Ce ordin i-a dat...

Sponsorizări făcute de RATT, în vizorul IPJ Timiș. Ce ordin i-a dat primarul Nicolae Robu managerului Ioan Goia şi ce datorii URIAŞE are regia

0
DISTRIBUIȚI

ioan-goia-ratt

Situaţie inedită în Consiliul Local Timişoara, unde aleşii locali au primit o adresă din partea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, care cercetează mai multe sponsorizări făcute de către Regia Autonomă de Transport Timișoara.
Conform datelor citite de pe adresă, RATT a făcut sponsorizări către Parohia Ortodoxă Română din zona Tipografilor, în perioada 2012-2014, în valoare de 71.000 de lei, către Asociaţia „Prietenul meu Gabriel” 9.000 de lei în 2012, către Sindicatul Transportatorilor Timişoara 8.400 de lei, către Sindicatul TEPO TRANS 2.400 de lei, către Casa de Cultură a Municipiului Timişoara 2.000 de lei, către Asociaţia Sfântul Nectarie din Cluj și centrul de îngrijire paleativă omonim 10.000 de lei.
IPJ Timiș a fost nemulțumit de răspunsul primit de la angajații din Primăria Timișoara, după ce funcționarii au transmis că RATT este o regie autonomă ale cărei decizii se iau de consiliul de administrație.


Pentru a preveni astfel de situații pe viitor, primarul Nicolae Robu i-a adresat managerului RATT, Ioan Goia, o rugăminte: ca pe viitor regia să nu mai facă sponsorizări, pentru a evita anchetele oamenilor legii. Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, edilul timișorean să plângea că mai nou este controlat de nenumărate instituții, bănuind că la mijloc ar fi încercările unora de a bloca implementarea cu success a proiectelor cu fonduri europene. Interesant este faptul că pentru anul 2014 regia are un buget de 82 de milioane de lei și datorii de 46 de miloane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.