Studenții timișoreni își unesc forțele pentru o fetiță grav bolnavă. Cum poți...

Studenții timișoreni își unesc forțele pentru o fetiță grav bolnavă. Cum poți să cânți colinde și să faci o faptă bună înainte de Crăciun

0
DISTRIBUIȚI

eveniment caritabil

„Anul acesta fii chiar tu Moș Crăciun și fă fericit un copil” – acesta este îndemnul pe care mai mulți studenți timișoreni îl fac oamenilor cu suflet mare. Organizația Studențească „Traian Lalescu” îi încurajează pe cei care doresc să colinde, dar și să facă o faptă bună prin sprijinirea unei fetițe grav bolnave să trăiască să se implice într-o acțiune inedită. Este vorba de evenimentul caritabil „Îngeri pentru îngeri”, care va avea loc în data de 9 decembrie, începând cu ora 18.00, la Casa Tineretului.

Acțiunea este organizată, în fiecare an, în preajma sărbătorii Crăciunului și reprezintă o invitație la solidaritate și generozitate față de copiii care au grave probleme de sănătate, dar și o stare materială precară.


Anul acesta, demersul studenților timișoreni are ca și scop, prin donarea sumei rezultate din vânzarea biletelor, sprijinirea Sarei, o fetiță de numai patru ani, ce provine dintr-o familie cu probleme sociale, dar mai ales medicale, întrucât a fost diagnosticată cu un chist pe creier și cu epilepsie.

„Dăruiește bucurie unui suflet și vino și tu să cânți alături de noi un “Cântec pentru îngeri”. Organizația non-guvernamentală căreia îi aparținem este menită să apere și să promoveze interesele studenților, dar în același timp este preocupată și de sprijinirea comunității din care face parte. Considerând că „Prin comunicare ne construim viitorul cărămidă cu cărămidă”, dorința noastră este să creștem odată cu proiectele noastre. Mai mult, fiind motivați de atingerea idealurilor stabilite, valorificând timpul și făcându-ni-l aliat, suntem convinși că „a progresa” devine negreșit „noi progresăm”, atunci când în lupta pentru o cauză intervine implicarea și devotamentul, dăruirea și sacrificiul”, transmite Organizația Studențească „Traian Lalescu” din cadrul Facultăţii de Construcţii şi Ştiinţe ale Comunicării Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.