Traficant de droguri, care se aproviziona din Timișoara, REȚINUT de polițiști. Cum...

Traficant de droguri, care se aproviziona din Timișoara, REȚINUT de polițiști. Cum acționa gruparea din care făcea parte

4
DISTRIBUIȚI

perchezitii mascati traficanti (2) mod

Traficant de droguri la doar 22 de ani. Acum riscă să stea o perioadă bună de timp după gratii, tânărul din Petroșani fiind reținut de polițiști în urma unei acţiuni care a vizat destructurarea unei grupări infracţionale specializată in trafic de droguri de risc şi substanţe psihoactive.

în urma celor 20 de percheziţii domiciliare efectuate de DIICOT pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializată trafic de droguri de risc şi substanţe psihoactive a fost ridicată tehnică de calcul, 14 dispozitive electronice de mărunţit şi cântărire, 3 aparate pentru confecţionarea artizanală a ţigărilor, aproape 50 de telefoane mobile şi cartele, precum şi peste 300 g de cannabis şi substanţe psihoactive au fost ridicate de oamenii legii, în urma celor 20 de percheziţii domiciliare efectuate pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializată trafic de droguri de risc şi substanţe psihoactive.

La activităţi au participat poliţişti din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate ale judeţelor Mehedinţi, Hunedoara, Olt, Dolj şi a municipiului Bucureşti, precum şi jandarmi.


Potrivit poliţiştilor, din cercetări a reieşit că, în perioada 2014 – 2015, frecvent, cei în cauză s-ar fi deplasat pe raza municipiilor Craiova, Timişoara şi Bucureşti, de unde ar fi procurat droguri pe care le-ar fi comercializat pe raza municipiului Târgu Jiu. Poliţiştii au pus în aplicare 16 de mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.OT. – B.T. Gorj, pentru audieri.

4 COMENTARII

  1. acel drog de risc care nu este nominalizat in articol este legal in unele tari, in curind chiar si in… canada (unde pina acum era legal in scop medical).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.