BC SCM Timișoara, SURCLASATĂ la Cluj înainte de duelul important de la...

BC SCM Timișoara, SURCLASATĂ la Cluj înainte de duelul important de la Mediaș. Ce a spus antrenorul Nedad Mandic despre minusurile echipei

0
DISTRIBUIȚI

12493608_1041557869240696_6232607657915920293_o

Formația de baschet alb-violetă a fost victimă aproape sigură pe terenul puternicei U-BT Cluj-Napoca. BC Timișoara a cedat cu scorul de 69-94 în Sala Sporturilor ”Horia Demian”, unde a rămas doar cu meritul că și-a adjudecat primul sfert. Echipa pregătită de Nenad Mandic are parte peste doar patru zile de un meci extrem de important în lupta pentru supraviețuire, va juca în fief-ul lui Gaz Metan.

BCT-ul și-a adjudecat oarecum surprinzător primul sfert în sala veche de la Cluj, scor 27-23. Gazdele au revenit însă rapid în joc și nu au mai avut emoții în adjudecarea unei victorii de serviciu.


De notat că U a apelat în numeroase rânduri la trei-patru români, inclusiv juniorii Kuti, Gheorghe și Brosser. De partea cealaltă, bănățenii au avut în Jeremic cel mai bun marcator, cu 20 de puncte. Nu a fost însă suficient. Ceilalți realizatori ai alb-violeților au fost: Djapa (12 puncte), Toth (10), Zivanovic (7), Warren (6) și Dundjerski (5). Pentru gazde coșgheter a fost Dykes, cu 18 puncte. Clujul adună 12 victorii, în schimb, timișorenii rămân cu 2, la fel de puține ca ultima clasată Gaz Metan.

Tehnicianul ”leilor” a acuzat că echipa sa are o bancă scurtă și situația actuală în care gruparea bănățeană și-a epuizat mutările pe piața transferurilor. ”Am jucat doar 12 minute în acest meci. Nu avem o bancă lungă, iar în primul sfert, pivoții noștri au avut deja fiecare două faulturi și apoi, totul ne-a mers prost. Nu am avut destui oameni să jucăm contra unei echipe precum e Clujul, care joacă cu o apărare foarte agresivă. Ne-ar mai trebui doi jucători în rotație să rezistăm unei asemenea apărări, dar acum e imposibil. Luăm totul pas cu pas, meci cu meci. Dacă la Mureș ne-am ținut strâns, aici nu puteam rezista. Meciul de la Mediaș e foarte important, timpul e scurt, dar cred că această echipă poate juca mult mai bine”, a declarat Nenad Mandic, citat de oradetimis.ro. BC SCM Timișoara urmează să joace sâmbătă, de la ora 18.00, la Mediaș cu Gaz Metan, un derby pentru evitarea ”lanternei”. Cele două au cu cinci succese mai puțin decât următoarele clasate.

Foto: Facebook / U-BT Cluj-Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.