Fost membru fondator al trupei Paraziții, prins în flagrant în timp ce...

Fost membru fondator al trupei Paraziții, prins în flagrant în timp ce primea MITĂ pentru a-și trafica influența

0
DISTRIBUIȚI

alexandru francu wowbiz

Alexandru Frâncu, unul dintre fondatorii trupei Paraziții, a fost prins în flagrant de polițiști în timp ce primea 6.000 de euro pentru a-și exercita influența asupra membrilor unei comisii de avizare din cadrul unei instituții de cultură, potrivit unor surse judiciare.

Frâncu şi alte două persoane au fost reţinute.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, bărbatul a fost prins în flagrant joi, fiind suspectat că şi-a exercitat influența asupra membrilor unei comisii de avizare din cadrul unei instituții de cultură.

Cercetările arată că Alexandru Frâncu a pretins că ar avea influență directă, cât şi prin intermediul unui alt bărbat, asupra funcționarilor unei comisii de avizare din cadrul unei instituții de cultură.


Astfel, el ar fi cerut suma de 10.000 de euro unei persoane, pentru a condiţiona obţinerea unui aviz, informează Poliţia Română.

Alexandru Frâncu a dat lovitura înfiițând, alături de Cheloo, una dintre cele mai cunoscute trupe românești de hip-hop, în 1994. După câțiva ani petrecuți alături de Paraziții, Frâncu a făcut o mutare cel puțin la fel de inspirată și a decis însă să se retragă și să-și investească banii în afaceri, devenind un prosper om de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.